• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

29.08.2018

10:54

PREŽIVEO NATO BOMBE, POGINUO KOD NEKADAŠNJE AMERIČKE AMBASADE! Muškarac koji je nastradao na gradilištu je HEROJ SA KOŠARA?!

Vesti

PREŽIVEO NATO BOMBE, POGINUO KOD NEKADAŠNJE AMERIČKE AMBASADE! Muškarac koji je nastradao na gradilištu je HEROJ SA KOŠARA?!

Podeli vest

Muškarac N.T. (56) preminuo je od posledica povreda zadobijenih nakon obrušavanja zida na gradilištu između ulica Sarajevske i Kneza Miloša u Beogradu, na mestu nekadašnje američke ambasade

Prema nezvaničnim informacijama, zatrpan radnik je N.T. je heroj sa Košara. Poreklom je iz Kraljeva, a živeo je u Malom Mokrom Lugu. 

- Sve se dogodilo iznenada, odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Čisto sumnjamo da je naš kolega ostao živ ispod toliko zemlje - rekao je dan od radnika na gradilištu.

Podsetimo, u trenutku tragedije, rođeni brat radnika N.T. je bio na gradilištu i čitav horor se odigrao pred njegoim očima. U međuvremenu, pao je još jedan potporan zid.

Reč je o gradilištu između ulica Kneza Miloša i Sarajevske, na mestu stare zgrade ambasade SAD.

Dojavu o obrušavanju zida MUP je primio jutros nešto posle 8.30 sati. Iskopavanje nesrećnog radnika N.T. i dalje je u toku.

Na mesto nesreće je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je rekao da je investitor imao sve potrebne građevinske dozvole. 

VESIĆ O NESREĆI NA GRADILIŠTU: Radovi se obavljaju uz sve dozvole i prema propisu!

- Istraga će utvrditi kako se desila nesreća. Upravo je došao istražni sudija. Ovo samo pokazuje kako je važno poštovati procedure. Ako se ovakva nesreća dogodila na gradilištu koje ima sve potrebne dozvole, možete misliti šta sve može može da se desi ako je u pitanju divlja gradnja – rekao je Vesić.

Plac na kom se izvode radovi nalazi se u vlasništvu izraelskih kompanija Yossi Avrahami i Almogim holdings. 

Budući luksuzni kompleks će se sastojati od 260 luksuznih stambenih jedinica i više od 5.000 kvadrata komerijalnog prostora. Podzemna garaža bi trebalo da ima oko 500 parking mesta, a predviđena je i izgradnja spa i velnes centra sa bazenom. Izgradnja bi trebalo da bude gotova za dve godine.

(FOTO) UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Poginio radnik (56) na gradilištu na mestu nekadašnje američke ambasade! ZATRPAO GA URUŠENI ZID!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija