• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

31.08.2018

08:34

HRVAT BESNIM "MERCEDESOM" PREŠAO U SUPROTAN SMER, UBIO TRUDNICU I NJENU BEBU, a nije prišao ni da pomogne!

Vesti

HRVAT BESNIM "MERCEDESOM" PREŠAO U SUPROTAN SMER, UBIO TRUDNICU I NJENU BEBU, a nije prišao ni da pomogne!

Podeli vest

Trudnica Suzana Bogdanović (33), koja je bila u devetom mesecu, poginula je u stravičnom udesu kada je sa suprugom krenula na lekarski pregled, a u njih se zakucao "mercedes" kojim je upravljao hrvatski državljanin Žarko P. (43) koji je, prema prvim informacijama, prešao u suprotnu traku

Do stravične nesreće nakon koje su teškim telesnim povredama podlegle i trudnica i njena beba dogodila se oko 11.15 sati u sredu.

Suzana je kobnog dana u automobilu bila sa suprugom Vitomirom, koji ju je vozio kod doktora na pregled jer je trebalo da se porodi za desetak dana.

Tada je na njihovo vozilo marke "citroen" naleteo "mercedes" kojim je upravljao Žarko P. Trudnica je u udesu zadobila teške povrede i odmah je prebačena u Opštu bolnicu u Prokuplju gde su je lekari hitno porodili carskim rezom.

Informer

Tada je započela očajnička borba lekara za njen, ali i život bebe, devojčice, koja je bila u jako teškom stanju.

I Snežana i beba ubrzo su prebačene u Klinički centar u Nišu, i prilikom transporta beba je reanimirana dva puta. I pored velike borbe lekara da ih obe održe u životu, ni majka, ni beba nisu izdržale.

TRUDNICA STRADALA U UDESU 10 DANA PRED POROĐAJ: Lekari na silu IZVUKLI BEBU iz njene utrobe i OČAJNIČKI SE BORE ZA NJIHOVE ŽIVOTE!

Suzana je podlegla povredama istog dana oko 18 sati, dok se beba borila za život tokom cele noći, ali je u četvrtak ujutro preminula.

Nakon ove užasne tragedije stanovnici Prokuplja ostali su u šoku. Kako kažu, porodica poginule trudnice, ali i svi oni jako su kivni na vozača koji je izazvao udes, jer kako tvrde, nije ni pokušao da pomogne povređenoj trudnici.

- Vitomir je vikao: “Žena mi umire, pomozite", a taj čovek je samo izašao iz "mercedesa" sa nekom devojkom i umesto da pomognu, oni su se zagrlili - kažu prijatelji Suzane i Vitomira.

Kako dodaju, nakon toga Žarko P. i njegova saputnica otišli su da zaustave druga vozila, ali Vitomiru i Suzani nisu prilazili.

Informer

Suzana Bogdanović sa suprugom

- Da li su se zagrlili od straha ili sreće što nisu povređeni, ne znam, ali bezočno je ne priskočiti ljudima u pomoć u takvoj situaciji. Otišli su onda iznad krivine navodno da zaustavljaju vozila da neko ne naleti na njih. Na tom putu je toliko redak saobraćaj da za sat prođe jedno ili dva vozila. Eto, slučaj je hteo da se baš taj luksuzni “mercedes” zakuca u njih - kažu prijatelji Bogdanovića.

Kako saznajemo, putnici iz "mercedesa" u udesu nisu povređeni, jer su se otvorili vazdušni jastuci koji su ih zaštitili.

- Vozač "mercedesa" je rekao da je navodno vozio 40 kilometara na čas. Pa što su se onda otvorili vazdušni jastuci? “Sitroenu” je smrskan ceo prednji deo, mora da je išao 100 na sat - kivni su prijatelji i rođaci porodice Bogdanović.

Informer

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE IZAZVAO NESREĆU U KOJOJ SU STRADALE TRUDNICA I NJENA BEBA

Telo Suzane je juče preuzeto iz bolničke kapele KC u  Nišu, a telo bebe će biti preuzeto u petak, kada bi trebalo da bude i sahrana na seoskom groblju u Kostenici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su Ž. P. (1975) državljanina Hrvatske, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nezvanično saznajemo da Žarko P., koji ima hrvatski pasoš, živi i radi u Nemačkoj, a da je u Prokuplje došao da bi se oženio devojkom iz okoline ovog grada.

Oni su se venčali navodno pre nekoliko dana, a njegova supruga je bila u kolima sa njim u momentu nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

,,Šta reći a ne zaplakati"bio Srbin Hrvat Grk ili bilo koje nacionalnosti svojim postupkom (čita jući ) je sve samo ne čovek tu nema komenta ra više .

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija