• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.09.2018

10:39

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JELENINA SMRT JE MISTERIJA O KOJOJ BRUJI CEO KRUŠEVAC! Majka objavila slike brutalno pretučene ćerke i tvrdi da je za tragediju kriv njen dečko!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JELENINA SMRT JE MISTERIJA O KOJOJ BRUJI CEO KRUŠEVAC! Majka objavila slike brutalno pretučene ćerke i tvrdi da je za tragediju kriv njen dečko!

Podeli vest

Misteriozna smrt mlade Kruševljanke uznemirila je tamošnju javnost, a njena majka i prijatelji tvrde da je nesrećna devojka preminula od posledica teških povreda koje joj je naneo partner Rade U.

Aleksandra Krstić iz Kruševca, čija je ćerka Jelena Pantović Urošević (29) preminula 15. avgusta pod još nerazjašnjenim okolnostima, tvrdi da je krivac za njenu smrt Rade U., koji ju je navodno zverski pretukao, ali i lekari kruševačke Opšte bolnice koji joj nisu na vreme pomogli.

Majka je na svom Fejsbuku objavila uznemirujuće fotografije ćerke iz bolničkog kreveta na kojima se vide stravične povrede, a za koje tvrdi da ih je nesrećnoj devojci naneo bivši partner Rade U.

- Jelena je 6. avgusta tako pretučena pobegla kod rođaka jer nije smela meni da kaže šta joj se dogodilo. On ju je odveo u bolnicu, gde su joj samo kratko pregledali i poslali kući. Pošto joj se stanje nije poboljšavalo, rođak je morao da je vrati kod mene. Kada sam je videla, ostala sam bez teksta. Priznala mi je šta joj se sve dogodilo, a zatim sam je odmah odvela u bolnicu, gde je dobila uput za ortopediju. Pitala sam zašto niko još prvog dana kada su je primili nije pozvao policiju jer je očigledno da je pretučena, ali je odgovor sa svih strana izostao - tvrdi očajna majka.

Ona kaže da je Jelena nakon ortopedskog pregleda upućena na odeljenje hirurgije, gde su joj lekari samo rekli da će je zadržati u bolnici.

- Niko mi do danas nije rekao šta su sve konstatovali, s obzirom na to da je čak bila i na skeneru. Dva dana pre njene smrti rekli su mi da će je transportovati u Niš zbog težine povreda, ali se to nije desilo. Krvarila je iz usta. Pošto i dalje niko od lekara nije hteo da zove policiju, sama sam otišla i podnela krivičnu prijavu protiv Radeta. Policija je veče uoči njen smrti došla u bolnicu i uzela njenu izjavu - kaže Pantovićeva.

Nakon što je devojka preminula, telo je poslato na obdukciju, a policija je privela Radeta U. i još jednu osobu.

- Obducent je napisao da je uzrok smrti nepoznat, a brojni uzorci poslati su na dodatne analize na koje ćemo čekati bar dva meseca. Rade i njegov saučesnik su nakon saslušanja pušteni na slobodu, zbog čega smo svi ogorčeni - kaže nesrećna majka.

Aleksandra Krstić podnela je krivične prijave republičkom tužilaštvu protiv lekara iz Opšte bolnice u Kruševcu koji su lečili njenu ćerku. Prijave su podnete protiv lekara iz urgentnog, ortopedskog i hirurškog odeljenja bolnice, a republičko tužilaštvo prijave je prosledilo nadležnim postupajućim tužilaštvima u Kruševcu.

Istraga otvorena

Izvor iz policije potvrdio je da je kruševačka policija upoznata sa ovim slučajem, kao i da je postupala po prijavi Aleksandre i Jelene Pantović protiv Radeta U.
- S obzirom na to da se obduecnt izjasnio da je uzrok smrti nepoznat, delo i dalje nije kvalifikovano, a istraga je otvorena. Nakon što stignu dodatni rezultati, očekujemo da će biti poznato više detalja o samom slučaju i da će policija i tužilaštvo postupati u skladu s tim - kazao je izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija