• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.09.2018

10:32

OSTAVIO SAM KUĆU SAŠE POPOVIĆA OTKLJUČANU PRE PLJAČKE! Šokantno priznanje pevača DEJANA ĆIRKOVIĆA ĆIRE!

Vesti

OSTAVIO SAM KUĆU SAŠE POPOVIĆA OTKLJUČANU PRE PLJAČKE! Šokantno priznanje pevača DEJANA ĆIRKOVIĆA ĆIRE!

Podeli vest

Pevač Dejan Ćirković Ćira kazao je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je 8. marta slučajno ostavio otključanu vilu Saše Popovića, vlasnika "Granda", kad je ona opljačkana

Za ovu pljačku sumnjiči se Vojislav Stojičić (38), sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže.

Ćirković je sa porodicom bio poslednji u Popovićevoj vili, kad je izašao i ostavio je otključanu.

- Sa ženom i ćerkom sam bio u gostima kod Popovića tog dana. Saša je zbog nekih obaveza otišao prvi. Za njim je krenula i Sašina supruga Suzana, a odmah zatim smo supruga, ćerka i ja krenuli na koncert Saše Matića. Nisam zaključao Popovićevu kuću jer sam mislio da su mu deca još u vili. Samo sam zatvorio kapiju, koja se automatski zaključava - kazao je Ćira u tužilaštvu.

PREOKRET U ISTRAZI! Saša Popović tvrdi da satovi koje mu je ukrao Badžin sin vrede 145.000 evra!

Osim njega, juče je svedočila i Sašina kućna pomoćnica M. P., koja je izjavila da ne zna ništa o pljački, jer je tog dana izašla iz vile dok su Ćirković i njegova porodica još bili u kući.

Za ponedeljak je zakazano saslušanje Popovićeve punoletne dece, a u međuvremenu Saša je tužilaštvu dostavio specifikaciju ukradenih satova, sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra.

EVO KAKO JE TIPOVAN SAŠA POPOVIĆ! Protiv Badžinog sina svedočiće žena koja zna SVE DETALJE PLJAČKE VILE GAZDE GRANDA!

Podsetimo, Stojičić je zbog ove pljačke uhapšen 16. avgusta, od kada se nalazi u pritvoru. On je na saslušanju negirao da je opljačkao Popovića i da mu je ukrao nakit i satove. Tvrdio je da mu je "sve namestila policija zbog oca" i da su mu dokazi podmetnuti. On se tereti za krivično delo teška krađa, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

Njegov otac Radovan ubijen je 1997. u kafiću "Mama mia" u Beogradu, pred očima tada maloletnog sina Vojislava.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cvetin

pre 5 godina

ima i većih pljački koje se nespminju u opšte

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija