• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

01.10.2018

10:58

DRAMA NA PSIHIJATRIJSKOJ KLINICI LAZA LAZAREVIĆ! Tri pacijenta išutirala servirku, PA POBEGLI IZ LUDNICE, za jednim se još traga!

Vesti

DRAMA NA PSIHIJATRIJSKOJ KLINICI LAZA LAZAREVIĆ! Tri pacijenta išutirala servirku, PA POBEGLI IZ LUDNICE, za jednim se još traga!

Podeli vest

Tri pacijenta Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu pretukla su servirku (42) dok je nosila termose sa večerom i pobegla sa odeljenja za adolescente te bolnice

Dvojica maloletnika su odmah privedena i vraćena u bolnicu, dok se za trećim, starim 20 godina, za koga se sumnja da nema dijagnozu, već da se tamo krio od zakona, još traga! 

Incident se dogodio u petak oko 18.30 na odeljenju za adolescente u "Lazi" dok je servirka nosila večeru. Trojica mladića su nasrnula na nju na hodniku, oborila je na pločice i išutirala je samo zato što im se našla na putu. 

Žena je neposredno posle napada pregledana u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da su joj rame, kičma i kuk ugruvani od udaraca i pada.

- Ona se i narednog dana javila na pregled, navodeći da „trpi jake bolove i da joj nije dobro". U izveštaju lekara, u koji smo imali uvid, piše da je povređena na radnom mestu i da su je napala tri pacijenta. Dobila je odgovarajuću terapiju i poštedu od posla - navodi naš izvor.

U policiji smo nezvanično saznali da su dvojica maloletnih pacijenata odmah privedena i vraćena u bolnicu, dok se za trećim još traga, ali nismo dobili potvrdu da li je bio u sukobu sa zakonom i da li mu je bolnica bila privremeni štek, u kojem je boravio samo da ne bi otišao na robiju.

U "Lazi" smo saznali da je on danima bio agresivan.

- Pacijent od 20 godina nije ni mogao da bude primljen na odeljenje za adolescente, gde leže bolesnici do 18 godina. Zaposleni su danima ukazivali na pogoršanje stanja tog pacijenta i žalili se glavnom tehničaru klinike i upravnici urgentne službe dr Mileni Stašević da je agresivan, ali niko nije reagovao. To se provlačilo kroz izveštaje o primopredaji smene, ali ništa nije preduzeto. Sumnja se da je bio nečija veza i da se zato osilio i na kraju tukao zaposlene. Sreća je da niko nije nastradao. Odmah posle napada na servirku doneto je upozorenje da osoblje bude u njenoj pratnji. Organizacija rada je narušena zbog učestalih smenjivanje i premeštanje zaposlenih - kažu zaposleni u toj bolnici.

Pokušali smo juče da pozovemo dr Milenu Stašević, upravnicu urgentne službe, i proverimo da li je odbegli mladić zaista bio na lečenju, ali nam se nije javljala na nama poznati broj telefona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni bot

pre 5 godina

Ovo kao vesti iz vlade ili Zadruge isti ludaci.

Čiča Mrsoje

pre 5 godina

Ništa nije bolje stanje ni u našim školama!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija