• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/inforemr.rs

02.10.2018

08:33

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD KANJIŽE! Dva mladića krenula su motociklima jedan drugom u suret, SADA SU OBOJICA MRTVI!

Vesti

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD KANJIŽE! Dva mladića krenula su motociklima jedan drugom u suret, SADA SU OBOJICA MRTVI!

Podeli vest

Velika tuga nadvila se nad vojvođanskim selom Trešnjevac odakle su Roland Sloboda (23) i Krištof Čikoš (17), mladići koji su u direktnom sudaru na motorima poginuli na licu mesta u blizini Kanjiže

Velika tragedija dogodila se u subotu pre ponoći u Totovom selu, a tačan uzrok saobraćajne nesreće utvrdiće istraga. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti su potvrdili za medije da su tela poginulih mladića poslata na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu i izvor blizak istrazi je rekao da su motocikli na kojima su Sloboda i Čikoš poginuli bili neregistrovani.

Do udesa je došlo nedaleko, svega pedesetak metara, od Doma kulture u Totovom selu. U Mesnoj zajednici "Totovo selo" takođe su za medije potvrdili da se nesreće dogodila i da su nastradali mladići iz sela Trešnjevac.

- U subotu uveče je u Domu kulture bila rođendanska žurka jednog ovdašnjeg mladića. Čuli smo svi za strašnu tragediju i mnogo nam je žao, ali nismo upoznati sa detaljima nesreće - kažu u MZ.

Na Fejsbuk profilu sedamnaestogodišnjeg Krištofa Čikoša napravljena je memorijalna stranica, sećanje na nastradalog mladića. Njegovi najmiliji napisali su da se "nadaju da će oni koji vole Kristofa posetiti njegov profil u znak sećanja i da će slaviti njegov život".

Društvena stranica jasno pokazuje da je nastradali mladić bio veliki zaljubljenik u dvotočkaše, ali ga je nažalost, upravo jedan od njih odveo pravo u smrt.

Foto: facebook

- Strašno je ovo što se desilo. Svi smo u šoku. Koliko znamo nesreća se desila blizu Doma kulture, u ulici koja sporednim putem vodi prema Trešnjevcu. Još uvek se na putu vidi mrlja od ulja motora, pa čak i krvi. Mnogo nam je žao, oni su bili ipak suviše mladi i jako je tužno da ovako okončaju svoje živote. Ne znamo šta se zapravo dogodilo, osim što smo čuli da su bili na kros motociklima i da su išli jedan drugom u u susret, jedan je išao prema Trešnjevcu, a drugi od sela. Navodno su zakačili jedan drugog dok su se mimoilazili. Pričaju ljudi da je bilo strašno, da im nije bilo spasa - kaže meštanin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija