• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2018

11:45

(FOTO) USKORO NORMALIZACIJA SAOBRAĆAJA NA AUTOPUTU: Uklanjanju se olupine uništenih automobila i kamiona posle STRAVIČNOG UDESA!

Vesti

(FOTO) USKORO NORMALIZACIJA SAOBRAĆAJA NA AUTOPUTU: Uklanjanju se olupine uništenih automobila i kamiona posle STRAVIČNOG UDESA!

Podeli vest

Nezapamćena tragedija, dva lančana sudara, u kojima je poginulo najmanje sedmoro ljudi, a 27 je povređeno, dogodila se jutros na autoputu kod Jagodine. U toku je uklanjanje olupina sa puta, kako bi saobraćaj koji je bio u prekidu, mogao da se normalizuje

U dva lančana sudara koja su se istovremeno i na istom mestu samo u suprotnom smeru dogodila na autoputu kod Jagodine poginulo je najmanje sedam osoba, a oko 27 je povređeno.

U udesima je učestovalo devet kamiona i najmanje tri putnička vozila. 

Bilans je tragičan - sedam osoba je izgubilo život, a 27 je povređeno.

Uzrok nesreće je najverovatnije gusta magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

Saobraćaj na ovoj deonici autoputa je bio u prekidu, pa su vozila preusmeravana na alternativne pravce.

(VIDEO/FOTO) JEZIVI SNIMCI I FOTOGRAFIJE STRAŠNE NESREĆE NA AUTOPUTU! Svedoci kažu da je MAGLA BILA KAO ZID!

 

SEDMORO MRTVIH, 27 POVREĐENIH U STRAVIČNOJ NESREĆI NA AUTOPUTU BEOGRAD - NIŠ! Magla kriva za TRAGEDIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija