• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

10.10.2018

22:27

ZAPALIO SE U KRUGU FABRIKE ZBOG OTKAZA! Jezivi detalji stravičnog pokušaja samoubistva u Čačku!

Vesti

ZAPALIO SE U KRUGU FABRIKE ZBOG OTKAZA! Jezivi detalji stravičnog pokušaja samoubistva u Čačku!

Podeli vest

Radiša Kozoder (20), očajan što je dobio otkaz u pekarskoj industriji "Pons", polio se benzinom i zapalio. Vatra mu zahvatila 55 odsto kože i životno je ugrožen

Radiša Kozoder (20) iz Čačka prekjuče se polio benzinom i zapalio u krugu pekarske industrije "Pons" jer je nekoliko dana ranije dobio otkaz u tom preduzeću! Kozoder je prebačen u bolnicu zbog teških opekotina koje su mu zahvatile 55 odsto kože, i životno je ugrožen!

Gasili ga PP aparatima

Prema rečima očevidaca, Radiša je u ponedeljak oko 18 sati došao ispred ulaza u firmu i najpre popio manju količinu benzina. Zatim je ušao u krug preduzeća, gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, i polio se ostatkom benzina iz flaše, držeći u ruci upaljač.

- Policijska patrola se zatekla u blizini i policajci su odmah potrčali ka Radiši. Pokušali su da ga odgovore od stravičnog samoubistva. Ubrzo su stigli i Radišini roditelji, koji takođe rade u "Ponsu". Zajedno sa ostalim kolegama iz pekare molili su ga da baci upaljač - priča očevidac drame.

Dok je trajalo mučno ubeđivanje, Radiša je iznenada kresnuo upaljač i zapalio se. Radnici i policajci su brzo aktivirali protivpožarni aparat i ugasili plamen na telu mladića, ali vatra ga je već unakazila i nanela mu jezive povrede, zbog kojih mu je život ugrožen.

U preduzeću "Pons" juče nisu želeli da pričaju o razlozima zbog kojih je Kozoder ostao bez posla, već su se javnosti obratili putem saopštenja.
- Od strane nadležnih organa zamoljeni smo da u interesu pravilnog utvrđivanja činjenica ne dajemo komentare, niti objašnjenja događaja, pa usled toga molimo za razumevanje. U ovom trenutku je najbitnije da povređeni bude van životne opasnosti i da se oporavi, a mi saosećamo i u stalnom smo kontaktu sa njegovim roditeljima, koji su takođe naši radnici - navodi se u dopisu rukovodstva pekare, i dodaje se da je Kozoder kod njih radio preko omladinske zadruge.

Na respiratoru

Prema rečima direktora čačanske bolnice, doktora Radeta Miloševića, povređeni mladić je u ponedeljak primljen u jedinicu intenzivnog lečenja, sa teškim opekotinama i u lošem opštem stanju.
- U pitanju su ozbiljne povrede, opekotine su zahvatile oko 55 procenta površine kože. Pacijent je medicinski zbrinut, urađena je primarna obrada opekotina, međutim, on je i dalje na respiratoru i vitalno je ugrožen, pa je odlučeno da bude prebačen u Beograd na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju - izjavio je Milošević.

Inače, fabrika "Pons", kako stoji na njihovom sajtu, zapošljava oko 350 ljudi. Imaju proizvodni pogon i 35 maloprodajnih objekata.

SESTRA IVICE DAČIĆA IMALA UDES NA IBARSKOJ: Na njen automobil naleteo jugo!

Maltretirao kolege u pogonu


Bivši kolega teško povređenog mladića kaže da je Radiša dobio otkaz prošle nedelje.
- Kolege su se žalile na Radišu jer ih je navodno maltretirao. Na jednog je čak i fizički nasrnuo točkom od kolica za prevoz robe. Kozoder je, i nakon što je dobio otkaz, nastavio da dolazi na posao i odbijao je da napusti radno mesto - priča Radišin doskorašnji kolega.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tigar

pre 5 godina

Što kolege ćute,da su ga oni ismevali,i ponašali se prema njemu kao da je ometen u razvoju!

Nenad

pre 5 godina

Eto sta rade privatnici u cacku pogotovu pons za malu sitnicu da je otkaz glumi gazdurinu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija