• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2018

07:46

ŽAO MI JE ŠTO NISAM STIGLA DA JE ZAPALIM! DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD ŽABARA: Ćerka presudila majci, tragediji prethodila porodična svađa!

Vesti

ŽAO MI JE ŠTO NISAM STIGLA DA JE ZAPALIM! DETALJI SVIREPOG UBISTVA KOD ŽABARA: Ćerka presudila majci, tragediji prethodila porodična svađa!

Podeli vest

Gordana Petrović (60) iz Kočetina kod Žabara uhapšena je juče zbog sumnje da je ubila svoju majku Nadeždu (80) tako što ju je polila benzinom i zapalila, pa na kraju udavila

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Nadeždino polugolo telo nađeno je juče oko 10 sati u jednom jarku, nedaleko od njene kuće.

- Telo je našao meštanin i odmah pozvao policiju. Na prvi pogled uočene su povrede na Nadeždinoj glavi, ali pregledom tela su otkrivene i stravične opekotine na telu. Sve je ukazivalo da je u pitanju ubistvo, pa je odmah pokrenuta istraga - kaže naš izvor.

Inspektori su brzo utvrdili da je nesrećnoj starici presudila njena ćerka Gordana, koja je psihički bolesnik.

- Gordana je, iz još uvek nepoznatih razloga, u nedelju oko dva sata iza ponoći polila benzinom i zapalila svoju majku. Starica je u agoniji istrčala iz kuće, ali je pala u jarak i tu uspela da ugasi vatru na sebi. Pretpostavlja se da je zatim za njom dotrčala Gordana, koja ju je dokrajčila udarcima u glavu, a moguće i davljenjem. To tek mora da se utvrdi obdukcijom tela - objasnio je naš izvor.

Gordana je juče uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Foto: Informer

Navodno, majka i ćerka su imale porodične probleme.

- Meštani su ispričali da su se one svakodnevno svađale i pričale loše jedna o drugoj. Navodno, ćerka je sumnjala da joj se majka bavi vlaškom magijom, pa se veruje da je to motiv ubistva - priča sagovornik Kurira.

Ružica Vodesković, rođena sestra ubijene Nadežde kaže da je Gordana duže vreme terorisala majku.

- Svima je zabranila da se druže sa njom. Maltretirala je i pretila da će je ubiti. Sve joj je oterala od kuće. Telo ko od majke rođeno pronašao je komšija koji je krenuo u prodavnicu, na 15 metara od Nadeždine kapije. Mislio je da je neko bacio kožu od životinje. Tek kada se približio, shvatio je da je to telo žene - priča Ružica.

SUROVO UBISTVO U SELU KOČETIN: Ćerka zbog vradžbina ubila majku, OSTAVILA JE GOLU U LOKVI KRVI!

Ona dodaje da je komšija sve obavestio i da je ubrzo stigla policija.

- Dok su radili uviđaj, pričali su da je Nadežda ubijena sekirom u glavu i da je to uradila Gordana. Ona je još sinoć verovatno maltretirala majku jer je u kući haos, čak je i požar izazvala. Sumnjam da je Nadežda počela da beži od nje i da ju je ćerka sustigla na ulici i ubila - priča sagovornica.

Prema njenim rečima, Gordana je nakon monstruoznog ubistva pobegla kod komšije.

- Policija je uhapsila i, kako sam saznala, sve je priznala. Rekla je: "Ubila sam je, žao mi je što nisam stigla da je zapalim." Jadna moja sestra, ubila je ko da je nije rodila. Pominju crnu magiju. Ako se iko bavio crnom magijom, to je Gordana. Ona je zlo. Nadam se da će ostati u zatvoru jer, ako je puste, ona će celo selo zapaliti - priča sestra ubijene žene i dodaje da će najverovatnije sahrana biti u četvrtak.

Kako je objasnila, Gordana ima ćerke i unuke, ali ona nije bila u dobrim odnosima sa njima.

Komšije: Nadi je ćerka pretila smrću

Komšije nesrećne starice kažu da su svađe između Nadežde i Gordane trajale danima.

- Nada je pričala da joj ćerka preti ubistvom i da je se plaši. Gordana je povremeno živela sa majkom, a povremeno u Petrovcu. Ona je ranije bila udata i ima ćerku. Mnogo smo se uplašili i potresli, njih dve su bile u stalnom sukobu, ali su sada završile za sva vremena - rekla je komšinica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija