• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

18.10.2018

11:14

VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeno troje, zaplenjeno 16 kilograma droge i oružje

Vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeno troje, zaplenjeno 16 kilograma droge i oružje

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su u više odvojenih akcija, u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama, uhapsili tri osobe i zaplenili 15 kilograma marihuane, 400 grama kokaina, 60 grama heroina, 700 grama amfetamina, manje količine hašiša i smeše kofeina i paracetamola, kao i dva pištola i više komada municije, saopštio je danas MUP

U zajedničkoj akciji beogradske i kragujevačke policije u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Kragujevcu i Novom Pazaru uhapšen je R.V. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod osumnjičenog, u iznajmljenom stanu, pronašla 15 kilograma marihuane, 700 grama amfetamina, 300 grama kokaina, presu i opremu za pakovanje droge, dve elektronske vagice, pištolj i više komada municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

U drugoj akciji, policija je uhapsila L. F. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavlkanje u promet opojnih droga i nedozvoljena prizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Kod osumnjičenog policija je pronašla 100 grama kokaina, tri grama hašiša, elektronsku vagicu za precizno merenje, pištolj sa okvirom i sedam komada municije.

Policija je u trećoj akciji uhapsila J. N. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Od njega je oduzeto 60 grama heroina, 50 grama kofeina i paracetamola i elektronska vagica. 

Osumnjičenima L.F. i J.N. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija