• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

23.10.2018

17:15

REKAO DA IDE U MANASTIR, ALI TAMO NIJE STIGAO: Nestao Milan Radin (19), mladić iz Kaća kod Novog Sada!

Vesti

REKAO DA IDE U MANASTIR, ALI TAMO NIJE STIGAO: Nestao Milan Radin (19), mladić iz Kaća kod Novog Sada!

Podeli vest

Milan Radin (19) iz Kaća, kod Novog Sada, nestao je u petak , u 14,45 časova, kada je otišao od kuće. Kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona. Porodica navodi da je po izlasku iz kuće rekao da ide u manastir, što niko nije shvatio ozbiljno

Kasnije je porodica dobila  potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće, zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku za starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju najavivši da će doći. U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio.

Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag – navode lokalni sajtovi.

  Milan je bio okrenut veri i crkvi, i samoubistvo je oduvek smatrao grehom. Porodica navodi i da je koristio antidepresive koje nije poneo sa sobom.

Bio je obučen u svetlo sivu trenerku i duks majicu u svetlo sivoj boji. Nosi crne patike marke ” Reebok”. Mršavije je građe i blede puti. Visok je 175cm, težak 52kg, ima braon oči i smeđu kosu.

DRAMA! Nebojša (20) pronađen posle godinu dana, ali on NE ŽELI DA SE VRATI KUĆI NI DA VIDI OCA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija