• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.10.2018

13:48

(VIDEO) NEKI OD DOKAZA UBISTVA JELENE MARJANOIVĆ IPAK UNIŠTENI?! Samo jedna stvar je SPORNA! Evo gde i kada su mogli DA NESTANU ODREĐENI TRAGOVI!

Vesti

(VIDEO) NEKI OD DOKAZA UBISTVA JELENE MARJANOIVĆ IPAK UNIŠTENI?! Samo jedna stvar je SPORNA! Evo gde i kada su mogli DA NESTANU ODREĐENI TRAGOVI!

Podeli vest

Gosti jutarnjeg programa na TV Pink bili su forenzičar Časlav Ristić, advokat Predrag Savić kao i Goran Doljančević koji je bio PR ubijene pevačice Jelene Marjanović

Ristić je otvoreno naglasio da je na samom početku ovog slučaja napravljena krupna greška.

- Kolege forenzičari su uradili sve što su mogli, i napravili su dobar uviđaj. Ono što su mogli da nađu na licu mesta, oni su našli. Sporno je, naime, vreme od njenog ubistva, do pronalaska leša. Tu su izgubljeni određeni tragovi, i sam protok vremena može da uništi neki dokaz - rekao je Ristić.

On je rekao, da ukoliko pričamo o DNK na telu, ako je neko ostavio bilo kakav DNK, on je, kako kaže, bio pronađen, a ako je trag bio u vodi, on je objašnjava, opran.

- Ne znamo mi sada da li tužilaštvo poseduje još neki trag, ali ono što je urađeno na licu mesta je urađeno profesionalno - rekao je Ristić.

Kako kaže, ovo je ubistvo jako prosto rešivo, ali dodaje da je jedini problem ta šetnja na licu mesta, gde su mogli da se unište neki tragovi.

- Ovo je otvoren prostor, razuđeno lice mesta, ostaje malo tragova, plus protok vremena, uništili su sigurno neke od tragova - rekao je Ristić.

U video-snimku pogledajte šta su rekli advokat Predrag Savić i bivši pr pevačice, Goran Doljančević:

OPTUŽNICA "TANKA"! Nastavlja se sudska agonija u slučaju "Marjanović", sud traži nove dokaze protiv Zorana

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija