• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2018

08:59

OTKRIVAMO! DA LI JE KOD DARKA LAZIĆA PRONAĐENO PRISUSTVO NARKOTIKA U TELU, evo šta kaže Tužilaštvo!

Vesti

OTKRIVAMO! DA LI JE KOD DARKA LAZIĆA PRONAĐENO PRISUSTVO NARKOTIKA U TELU, evo šta kaže Tužilaštvo!

Podeli vest

Stanje povređenog pevača Darka Lazića, dan nakon nesreće, pogoršalo se. Prema poslednjim informacijama, lekari pevača i dalje održavaju u veštačkoj komi, a zbog specifične situacije ne postoji mogućnost operacije

Inače, u protekla dva dana zdravstveno stanje Lazića pratile su brojne spekulacije i nagađanja - od toga da je životno ugrožen pa do toga da mu je stanje ocenjeno kao konačno stabilno. Međutim, to je juče demantovao direktor KBC Zemun koji je naveo da je Lazić i dalje životno ugrožen.              

Zdravstveno stanje 27-godišnjeg Lazića je, kako saznajemo, i dalje teško.

On je u udesu zadobio teške telesne povrede i lekari rade sve što je u njihovoj moći kako bi spasili Lazićev život.           

DIREKTOR KBC PROGOVORIO O STANJU DARKA LAZIĆA: Mnogo toga zavisi od reakcije organizma, SUMANUTO JE REĆI DA JE STABILNO!

Test na eventualno prisustvo psihoaktivnih supstanci nije rađen jer tu analizu nije ni naložilo nadležno javno Tužilaštvo. Test na psihoaktivne supstance radi se iz uzorka urina i najverovatnije nije urađen jer zdravstveno stanje Darka Lazića neposredno nakon saobraćajne nesreće nije dozovljavalo da se njemu dobrovoljno uzme urin na analizu.

Verovatno je ovo i razlog zašto Tužilaštvo nije naložilo ovu vrstu analize.   

U skladu sa zakonu uzeta je Lazićeva krv i, kako smo još juče ekskluzivno javili, prva analiza pokazala je da je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Ova vrednost izmerena je dva sata nakon udesa, a naredna jedan sat kasnije (tri sata nakon udesa). Ona je pokazala 1,30 promila.

Laički proizilazi da je u trenutku udesa Lazić imao okvirno, minimum 1,65 promila alkohola u krvi.              

          PEVAČ IMA UNUTRAŠNJE KRVARENJE! STANJE DARKA LAZIĆA SE POGORŠALO, OTKAZALI MU BUBREZI I JEDNO PLUĆNO KRILO

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

Izazivaču ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, licu kojem je oduzeta dozvola zbog kolekcije negativnih bodova, pa pijan divlja drumom, tužilaštvo ne sme da uzme urin na analizu, jer ne mogu da dobiju saglasnost. Pa jel' on od koga tražio saglasnost da uradi sve to što je uradio? Ili se čeka da pa će analizu izvršiti kada prođe dovoljno vremena da ne može ništa da se utvrdi. Po završenom lečenju hitno mu suditi, pa na izvršenje kazne. Da ne ponovi krivično delo i unesreći nekog ni krivog ni dužnog. Killers on road!

Narkotici pa narkotici

pre 5 godina

Sta ste zapeli za narkotike? Zasto toliko zelite da se itvrdi da je bio drogiran? Vi se radujete tudjoj nesreci, kako bi imali bombasticnu vest?

Milan

pre 5 godina

Bas je za primer, pravi idol za decu. Vozio pijan, bez dozvole i verovatno velikom brzinom. Zar je potrebno da se pridaje tolika paznja, zalosno jeste to sto mu se to desilo, ali vasim pisanjem odobravate krsenje zakona i dajete pogresni signal mladim ljudima ciji je idol.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija