• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

27.10.2018

09:10

SVEŠTENIK IZ BRESTAČA: Meštani se MOLE ZA DARKA, a sigurno niste znali da je pevač za selo uradio JEDNU VAŽNU STVAR!

Vesti

SVEŠTENIK IZ BRESTAČA: Meštani se MOLE ZA DARKA, a sigurno niste znali da je pevač za selo uradio JEDNU VAŽNU STVAR!

Podeli vest

Sveštenik Crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Brestaču, Tomislav Kojić, svakog dana moli se za Darka Lazića. On kaže da stanovnici ovog sela u Sremu, odakle je pevač koji se u bolnici bori za život, nakon teške saobraćajne nesreće, svakodnevno dolaze kako bi zapalili sveću za njegov oporavak. Molitve se organizuju već četiri dana zaredom na koje dolazi skoro celo selo

Sugrađani zvezde "Granda" potreseni su vešću da je Lazić, kojem je pre dva dana izvađena slezina, na ivici života. Kako njegov oporavak nije više u rukama doktora, već sve zavisi od njegovog organizma, njegovi najbliži odlučili su da se okrenu Bogu. Na društvenim mrežama Lazićevi prijatelji obavestili su sugrađane i one koji su u mogućnosti da će se svakodnevno organizovati molitva u crkvi.

- U 17 časova u Brestaču, u seoskoj crkvi održaćemo molitvu za našeg druga, brata i prijatelja Darka Lazića. Bilo bi lepo da dođe ko hoće i da se zajedno pomolimo Bogu za njegovo zdravlje - piše u saopštenju.

Darkovi fanovi ganuti su ovim gestom pevačevih najbližih prijatelja, a jedan od drugova, otkrio je i da su roditelji pevača boljeg raspoloženja:

DARKA LAZIĆA OČEKUJE NOVA OPERACIJA: Lekari odlučili, ugradiće mu veštački kuk

- Biće on dobro. Bio sam kod njegovih i malo su bolje raspoloženi jer se on oporavlja - kaže Lazićev drug.

Novinari su kontaktirali i sa sveštenikom lokalne crkve Tomislavom Kojićem, koji kaže da veruje da će se Darko oporaviti.

- Istina je da sugrađani i vernici svakodnevno dolaze u crkvu na molitve koje se organizuju. Uglavnom bude 60-70 ljudi. Ja čitam ceo moleban za bolesne, a posle vernici pale sveće za njegovo zdravlje - kaže sveštenik i dodaje da molitvama prisustvuju i pevačevi otac Milan i majka Branka, kao i brat Dragan.

DARKO LAZIĆ I DALJE NA INTEZIVNOJ NEZI! Pevača u bolnici od danas mogu viđati samo OVE DVE OSOBE!

- Rekao sam im: "Molite se Bogu!". Majka je bila posebno pogođena, ženi je jako teško. Ali, svi se nadamo Darkovom oporavku - kaže sveštenik. Tomislav otkriva i da je Lazić ove godine kumovao slavi seoske crkve.

- Bio kum na slavi koja je bila 26. jula. Poklonio nam je jedan veliki luster koji nam je trebao. Zaista je divan mladić - završava on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moravka

pre 5 godina

Sve je to lepo i humano ali,cim stane na svoje noge odmah u zatvor,mogao je da zavije u crno mnoge neduzne.

Lola

pre 5 godina

Ako se taj pop Tomislav i ostali mole bogu i veruju da će mu on pomoći, što ga nisu odneli u crkvu, umesto u bolnicu...?

Pavle

pre 5 godina

Pa sta ste se raspisali o tom dokazanom narkomanu, alkoholicaru? Pa zar nemate nista drugo pametnije? Covek se drogira, pije alkohol, vozi bez dozvole a vi mu poklanjate prostor kao Predsedniku republike. Pa taj ne zasluzuje nista a kamoli da se o njemu pise. Ili kako rece neko, cim ozdravi u zatvor, ali ni od toga nista, platice on i ne odlazak u zatvor.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija