• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

31.10.2018

17:58

PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE KOME! Tražio je da vidi prvo nju! LEKARI PROVERAVAJU OŠTEĆENJE MOZGA!

Vesti

PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE KOME! Tražio je da vidi prvo nju! LEKARI PROVERAVAJU OŠTEĆENJE MOZGA!

Podeli vest

Darko Lazić probudio se iz veštačke kome, u kojoj je bio šest dana posle teške saobraćajne nesreće i prvo je poželeo da vidi verenicu Marinu

- Darko je primao veliku dozu lekova i mumlao je kada se prvi put probudio. Tada lekari nisu mogli da ga razumeju šta želi da kaže, pa su ga ostavili da se još malo odmori. To što nije mogao da izgovara reči je normalno kada su pacijenti sa tako teškim povredama u pitanju. Često se dešava i da nakon buđenja ljudi imaju rupe u pamćenju, privremeno su zbunjeni, čak i agresivni. Pojedini izgube orijentaciju. Medutim, tek kada je pacijent budan, može se pouzdano utvrditi da li je mozak trajno oštećen. To zasad nije slučaj s Lazićem, jer kada se probudio po drugi put, oko sedamnaest časova, bio je svestan i tražio je da mu dovedu verenicu - priča dobro obavešten izvor.

On kaže i da su lekari, dok je Lazić bio u veštačkoj komi, upozorili roditelje koji ga obilaze da vode računa šta pričaju u šok-sobi, jer Darko sve čuje i može da zapamti sve šta kažu.

- Stručnjaci u KBC Zemun žele da Lazić bude maksimalno zaštićen od stresa. On ima teške povrede i u njegovom stanju svaka pogrešna informacija koju njegov mozak primi može da izazove haos u organizmu. Zato su lekari porazgovarali sa svima koji dolaze kod Darka u posetu i posavetovali ih da pred njim nijednog trenutka ne pokažu brigu ili suze. Jednostavno, medicinski radnici žele da isključe opasnost od neželjenih dejstava - završava izvor.

OTKRIVAMO! Darko je vozio SKRPLJENI BMW, zato se NIJE OTVORIO VAZDUŠNI JASTUK!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ON JE NORMALAN ČOVEK. NE ŽELI DA GA ĆERKA VIDI U TAKVOM STANJU I DA DOŽIVLJAVA STRES I TRAUMU.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija