• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2018

08:31 >> 13:32

(FOTO) POSLANIK ZA DLAKU IZBEGAO STRAŠNU SMRT! Đorđe Milićević u teškom stanju i posle druge operacije! Pogledajte njegov UNIŠTENI AUTOMOBIL!

Vesti

(FOTO) POSLANIK ZA DLAKU IZBEGAO STRAŠNU SMRT! Đorđe Milićević u teškom stanju i posle druge operacije! Pogledajte njegov UNIŠTENI AUTOMOBIL!

Podeli vest

Narodni poslanik i član SPS Ðorđe Milićević, koji je jutros rano povređen u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva, u teškom je stanju i nakon druge operacije u valjevskoj bolnici, prenela je RTS

Nesreća se dogodila jutros oko 5.00 sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub i prevrnuo se. 

Milićević ima više unutrašnjih povreda, preneo je Javni servis nezvanična saznanja i dodaje da on danas verovatno neće biti prebacivan u Beograd.

Uz Milićevića povređen je i njegov vozač Dejan Jakovljević koji je, kako se navodi, polomio obe noge.

Poslanikov vozač je operisan i nalazi se u stabilnom stanju, svestan je i porodica ga je posetila u šok sobi, preneo je "Blic".

Na mestu nesreće nisu primetni tragovi kočenja, a automobil u kom su se nalazili poslat je na vanredni pregled. Automobil se kretao brzinom od oko 70km/h, što je u granicama ograničenja na toj deonici puta.

Na kolovozu nema tragova kočenja, što ukazuje da je vozač zaspao ili je doživeo neki iznenadni zdravstveni problem ili neki drugi problem tokom vožnje.

Milicević je imao unutrašnje krvarenje i bio je životno ugrožen kada je izvađen iz smrskanog vozila.

Milićević i njegov vozač su bili vezani i prilikom udarca, koji je bio silovit, aktivirali su se vazdušni jastuci te im je to što su bili vezani najverovatnije i spasilo živote.

Foto: Patak.co.rs

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Večiti podstanar

pre 5 godina

I kurta i murta danas imaju službeno vozilo i vozača. E zato nam sirotinja i radi za minimalac da bi kojekakvi politički paraziti samo živeli.

Ljube

pre 5 godina

Kako si jadan i pakostan ti ćeš verovatno i na groblju biti podstanar jer očigledno, osim gledanja u tuđe džepove, ni za šta drugo nisi sposoban. Da si zagrejao stolicu, školovao se, radio i gradio karijeru možda bi i ti imao šanse da budeš narodni poslanik i da imaš i službena kola i vozača.

novica

pre 5 godina

Ovaj ima svog vozača i službeni auto.....e moji penzioneri.....ovi više nemaju merku......

I sta sada

pre 5 godina

Kakve su to voznje u 5 ujutro? Ocigledno,OPET,posle Lazica...nije stavio pojas.

Voja

pre 5 godina

Radio covek do 5 ujutru. Dobro je da nije iz kafane jurio u naseljenom mestu.Posto je za obican svet ogranicenje 50 km/h ali to za nase poslanike ne vazi. Brz oporavak mu zelim, cini mi se ok lik!

Toma

pre 5 godina

Za ove ne vazi ogranicenje..kojom lise brzinom kretao auto..

Mile

pre 5 godina

Može se zaključiti, da novi zakon obični vožači uglavnom poštuju jer su kazne drastične, ali dolazi se do zaključka da ovaj zakon ne poštuju oni koji su bahati u Srbij: estrada, političari i sl. njima. Poslaniku i vozaču želim brz oporavak.

Kale

pre 5 godina

Ako ga ne prebace u Švajcarsku ili Nemačku neće se brzo oporaviti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija