• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2018

20:18

INFORMER SAZNAJE: UHAPŠENA SUDIJA OSNOVNOG SUDA U LAZAREVCU ZBOG PRIMANJA MITA!

Vesti

INFORMER SAZNAJE: UHAPŠENA SUDIJA OSNOVNOG SUDA U LAZAREVCU ZBOG PRIMANJA MITA!

Podeli vest

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativne agencije uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. i njenog supruga zbog sumnje da su primili mito od 2.000 evra

Oni su, kako se sumnja, od jednog okrivljenog zahtevali i uzeli taj novac kako bi sudija S. S. omogućila da se postupak koji se vodi protiv tog okrivljenog vrati na ponovno suđenje, sve u nameri da mu potom izrekne blažu kaznu.

VELIKA AKCIJA MUP! U Kraljevu uhapšene tri osobe zbog primanja i davanja mita!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anonimus

pre 5 godina

Prosto za ne poverovati ... ne znam samo kada planiraju Beograd, Apelaciju ????????

SS

pre 5 godina

Ima ih još po Srbiji kao bubašvaba,samo cepajte ali dajte puna imena i prezimena i ako su sudije,pošto obične prestupnike imenujete.Zar u svemu moćnici moraju biti zaštićeni u državi.

Voja

pre 5 godina

Ništa novo, to je stalna praksa. Kod nas ko nema para taj je odmah kriv. Znam slučaj da bez rivice predmet je vučen 10.godina a onda da nebi zastarelo sudkinja donese presudu na brzinu i brzopotezno njen muž iz predpostavljenog suda potvrdi kaznu (nanogicu) i ako ima se potvrda da nema krivice, nema štete. Tokom procesa troje sudija je skinuto sa slučaja jer nisu hteli da krive nedužne da bi opravdali po dva meseca pritvora.

No2

pre 5 godina

Kad ce poceti da se hapse najiskorumpiranije sudije osnovnog i Viseg suda u Nisu

Dobronamerni

pre 5 godina

To samo cepajte! Ona ne može da ukine sopstvenu presudu jer je Osnovni sud u Lazarevcu prvostepeni. Neka otkrije kome je trebalo da da pola para na višoj instanci u BG da bi presuda bila ukinuta, a zatim vraćena njoj!

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija