• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2018

12:04

(FOTO) NJENO SAMOUBISTVO JE SVE ŠOKIRALO! Lepa Marija je ćerka čuvenog srpskog muzičara i poznate novinarke

Vesti

(FOTO) NJENO SAMOUBISTVO JE SVE ŠOKIRALO! Lepa Marija je ćerka čuvenog srpskog muzičara i poznate novinarke

Podeli vest

Marija Ćurčić (25) koja je pronađena obešena u stanu u Beogradu, ćerka je poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda "Del Arno" i novinarke Ane Marije Alves Ćurčić

Marijina majka radila je kao novinar u "Studiju B i u "Aldžeziri". Marijin otac svira gitaru u bendu "Del Arno"  i jedan je od najpoznatijih domaćih gitarista.

Pre nego što je postao član Del Arna, Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu "Buvlja pijaca", koji se tako zvao i pre Čorbinog albuma "Buvlja pijaca". Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi "Kojoti", potom u sastavu "Bel Tempo", nakon toga pet godina u "Roland bendu".

- Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama - ispričala je nedavno Marija, rekavši da joj je u detinjstvu bilo mnogo teško, jer je bila drugačija od druge dece.

(FOTO) POSLEDNJA FOTKA LEPE MARIJE KOJA SE DANAS UBILA! Smeje se i grli RONALDINJA!

Foto: facebook/Đorđe Ćurčić

Marijina majka, Marija i otac Đorđe

Marija se sa samo 17 godina na lokalnom MTV kanalu oprobala se u ulozi voditeljke. Takođe je bila i promoter, organizator i gost mnogih gradskih dešavanja. 

Podsetimo, Marija se obesila u nedelju, 11. novembra oko 23 časa u stanu u ulici Aleksandra Kostića.

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar - voditelj, kao i PR.

Rođena je u Beogradu, a sa majčine strane vuče poreklo iz Konga.

MANEKENKA SE OBESILA KAIŠEM O GELENDER NA GALERIJI U IZNAJMLJENOM STANU! Majka i otac su morali da obiju bravu, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija