• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

12.11.2018

15:27

NEUTEŠNI OTAC STEFANA (17) IZ NEGOTINA KOJI JE UMRO POSLE TUČE: Moj sin je otišao na rođendan, došao kući i zaspao! VIŠE SE NIJE PROBUDIO!

Vesti

NEUTEŠNI OTAC STEFANA (17) IZ NEGOTINA KOJI JE UMRO POSLE TUČE: Moj sin je otišao na rođendan, došao kući i zaspao! VIŠE SE NIJE PROBUDIO!

Podeli vest

Stefan Birucić (17) umro u svojoj kući nakon što je prethodnog dana nađen ispred mesare sa povredama na licu i glavi. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti

Stefan Birucić (17) iz Negotina preminuo je juče u svojoj kući, a policija je naložila obdukciju tela nesrećnog mladića kako bi se utvrdilo od čega je tačno umro.

Uhapšen napadač

Policija je juče popodne uhapsila T. S. (19) zbog sumnje da je u noći između petka i subote zadao više udaraca u glavu nesrećnom Stefanu Biruciću.
- Obdukcijom je utvrđeno da je Stefan preminuo od izliva krvi u mozak, a sumnja se da je to prouzrokovano udarcima koje je zadobio - kaže naš izvor.

- Niko od nas ne zna šta se dogodilo, niti možemo da prihvatimo da Stefana više nema. U subotu je legao da spava jer mu je bilo loše prethodnog dana. Očekivali smo da mu bude bolje. Umesto toga, kada sam u nedelju oko pet ujutru ušao u sobu da vidim kako je, zatekao sam sina nepomičnog. Našao sam ga mrtvog u krevetu - kaže za Dragan Birucić, neutešni otac nastradalog tinejdžera.

Stefan je, priseća se on, u petak uveče otišao s društvom na rođendan. Iste noći, pod nerazjašnjenim okolnostima, s lakim povredama je završio u bolnici, a potom, 24 sata kasnije, preminuo u porodičnoj kući.

- Oko tri sata ujutru pozvali su me iz policije. Rekli su mi kratko: "Vaš sin je u bolnici, u pripitom je stanju, bila je neka tuča." Istog trenutka sam odjurio u bolnicu, zatekao sam sina koji zaista jeste bio pripit. Otimao se lekarima, divljao je i odbijao da primi infuziju. Pošto je odbijao lečenje, otpustili su ga iz bolnice i otišli smo kući - priseća se Dragan kako je počela agonija porodice.

Pokrenuta istraga, i lekari na saslušanju

Policija je pokrenula istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti tragičnog događaja.
- Proverava se da li je uopšte bilo tuče i da li je neko napao Stefana Birucića. Ukoliko je tuče bilo, utvrdiće se ko je u njoj učestvovao. Takođe, tokom utvrđivanja svih okolnosti smrti mladića biće saslušani i lekari koji su mu ukazivali pomoć - otkrio je izvor Kurira iz istrage.

Otac nastradalog mladića kaže da je po dolasku kući Stefan legao da spava. Međutim, kada se probudio, žalio se na jake bolove u vratu.

- Povraćao je, osećao se loše. Ponovo sam ga odveo u bolnicu. Lekari su ga pregledali, snimili. Dali su mu i neku terapiju i poslali nas kući. Nije mu bilo dobro ceo dan i zato sam juče ujutro oko pet ušao u sobu. Očekivao sam da ga zateknem u boljem stanju - očajan je Stefanov otac.

Kako saznajemo, tinejdžera su u subotu, na pločniku ispred jedne mesare u Negotinu, sa povredama na glavi i licu pronašli slučajni prolaznici.

- Zatekli su ga kako leži ispred te radnje. Imao je oguljotinu na slepoočnici, podliv ispod oka i neke manje posekotine. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć kako bi pomogli mladiću - kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Stefan tada nije želeo da kaže kako je zadobio povrede.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija