• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.11.2018

08:39

(FOTO) KAZALJKA JE OSTALA ZAKUCANA NA 170 KILOMETARA NA SAT! Stravični detalji udesa u Mirijevu u kome su POGINULI MILOŠ (25) I NATAŠA (21)!

Vesti

(FOTO) KAZALJKA JE OSTALA ZAKUCANA NA 170 KILOMETARA NA SAT! Stravični detalji udesa u Mirijevu u kome su POGINULI MILOŠ (25) I NATAŠA (21)!

Podeli vest

Miloš Nikolić (25) i Nataša Belčević (21) nastradali kad su ogromnom brzinom udarili u autobus na raskrsnici Višnjičke i Mirijevskog bulevara. Očevidac: Dva džipa se trkala, jedan je pobegao posle udesa

Miloš Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su juče pred zoru u udesu na uglu Višnjičke ulice i Mirijevskog bulevara u Beogradu, kada su se džipom "grand čiroki" ogromnom brzinom zakucali u autobus! Očevidac stravične nesreće kaže da su se dva džipa trkala, a nakon sudara je jedan od njih pobegao!

Prokleti džip

Pare za džip dali roditelji
Taj prokleti džip je kupio pre mesec dana, pare su mu dali roditelji kad su prodali njivu
Milošev drug

Izvor iz istrage kaže da se udes dogodio u 3.10 iza ponoći. Miloš i Nataša su na mestu poginuli, dok su lakše povrede zadobili D. Đ. (56), vozač autobusa privatnog prevoznika "Ćurdić" na liniji 32N, kao i kontrolorka Đ. S. (50).

- Prvi rezultati sa uviđaja ukazuju da je za sudar kriv vozač autobusa jer nije ustupio džipu pravo prvenstva prolaza prilikom skretanja iz Višnjičke ulice u Mirijevski bulevar. Iz Višnjičke ulice je, ali iz suprotnog pravca, ogromnom brzinom naišao džip i udario u desnu stranu autobusa. Tek treba da se utvrdi kojom je brzinom išao džip - kaže naš izvor.

Vatrogasci su morali da seku džip kako bi izvukli tela nastradalih. Ekipa Hitne pomoći prevezla je vozača autobusa i kontrolorku u bolnicu, gde im je ukazana pomoć. Konstatovane su im samo lake povrede.

(FOTO) STRAŠNA TRAGEDIJA U BEOGRADU! Dve osobe poginule u sudaru džipa i autobusa, dve teško povređene!

Očevidac, noćni čuvar u obližnjoj firmi koji nije želeo da mu objavimo ime, kaže da su se dva džipa trkala kad je došlo do tragedije.

- Dva džipa su se sjurila nenormalnom brzinom od početka Višnjičke ulice, kad se desio sudar. Vozač drugog džipa samo je na trenutak zastao, a onda produžio. Tokom uviđaja, čuo sam da je kazaljka brzinomera na "grand čirokiju" bila "zakucana" na 170 kilometara na sat - ispričao je ovaj svedok.

Foto: Informer DN

Autoubus u koji je udario podivljali džip

U firmi "Ćurdić" su kratko rekli da je njihov autobus uništen i da još ne znaju ko je skrivio udes.

Nataša bila jedinica

Ispred porodične kuće Belčevića u Velikom selu juče smo zatekli uplakane rođake, koji nisu bili u stanju da pričaju o tragediji. Komšija nam je kratko kazao da je ona bila jedinica i da su je njeni roditelji dobili poprilično kasno.
- Godinama su pokušavali da dobiju dete, a kada im se Nataša rodila, njihovoj sreći nije bilo kraja. Bila je stvarno dobra devojka, odličan student. Natašini roditelji su se protivili njenoj vezi s Milošem, ali ona ga je mnogo volela. Majka joj radi kao čistačica u školi, a otac je poljoprivrednik - kaže komšija.

- Džip se kretao ludačkom brzinom, po rečima našeg vozača, minimum 100 kilometara na sat. Direktno se zakucao u naše vozilo. Vozač autobusa je regularno na semaforu krenuo da skrene na zeleno svetlo, kada se iz suprotnog pravca pojavio džip. Sve se desilo u trenutku, nije bilo šanse da ga izbegne - rekli su iz ovog preduzeća.

Kako smo saznali od poznanika stradalog para, Miloš i Nataša su bili u vezi skoro pet godina, a odnedavno žive zajedno u Slancima.

- Čim sam čuo za nesreću, odjurio sam do Mirijeva. Video sam vatrogasce kako seku Milošev uništeni džip... Onda su izvukli tela, položili ih na asfalt i prekrili čaršavom. Bilo je strašno... Miloš nikada nije bio bahat vozač. Zajedno smo se vozili nebrojano puta i uvek je bio pažljiv u saobraćaju. Iznenadilo me je kada sam čuo da je kazaljka na brzinometru "zakucala " na 170 kilometara na sat - pričao Milošev drug.

Foto: Informer DN

STRAŠNA SUDBINA: Nataša i Miloš

On dodaje da Miloš nije bio poročan, nije pio alkohol, a samo ponekad bi zapalio cigaretu.

170 kilometara 

na sat je pokazivala kazaljka brzinomera u džipu

Foto: Informer DN

 

- Kobne večeri su bili na slavi u Velikom selu, a Miloš je zatim sa Natašom odvezao nekog druga na Dorćol. U povratku su imali sudar... Ja nisam čuo da su se trkali s nekim, ne verujem u to - kaže on.

Miloš je, prema njegovim rečima, bio vredan i pre nekoliko meseci je sa bratom sredio jednu kafanu u selu i počeo da radi.

- Ne znam kako će se njegova porodica izboriti sa ovim bolom. Miloš ima mlađu sestru, koja je u devetom mesecu trudnoće. Otac mu je dijabetičar, odsečena mu je noga. Majka mu je prodavala povrće na pijaci, a Miloš joj je pomagao kad god je mogao. Taj prokleti džip je kupio pre mesec dana, pare su mu dali roditelji, koji su pre toga prodali njivu - ispričao je Milošev drug. 

 

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alex

pre 5 godina

Da, evo i ovde...zrtva je kriva! Vozac je imao uslovno zeleno a ovog manijaka za volanom nije ni mogao da vidi sa 200km/h! Sramota! Dokle bise da nam bahati seljaci divljaju po ulici?! Osudite nekad nekog od njih debelo pa ce se opametiti!

Milan

pre 5 godina

Ne moze da bude kriv vozac autobusa pod izgovorom da ga je dzip imao pravo prvenstva... Pri brzini od 200 km ti drugi auto ne moze na vreme da uocis auto da bi ga izbegao, propustio sta god..

zrak

pre 5 godina

Dokle bre,kad cemo se nauciti da ucimo od tudze greshke,jer od nashe retko ko ce da ima vtoru shansu.

Skretnicar

pre 5 godina

Brzina i samo brzina !!!! Takav auto pri brzini od 50 Km/h nemoze malte ne ni da se ogrebe. Davno rece Dusko Radovic " Nije takmicenje u brzini voznje vec u duzini voznje " Osnovni postulat koji treba mladim vozacima usaditi u glavu pa sve ostalo.

tomas9d

pre 5 godina

E jb ga, ˙´od nedavno žive zajedno´˙, vama možda nebitno, ali nekome vrlo bitno, od nedavno su živeli...........

zoran

pre 5 godina

Najedeno pa pobesnelo. Dobro je da nisu nekog ubili.

Zoran

pre 5 godina

Vozac autobusa verovatno nije mogao ni da vidi vozilo u momentu kada je poceo da skrece. 170km/h je prebrzo i za nase autoputeve

Ljubo

pre 5 godina

Debili ,pa zar su vredni pomena ,zaboravi .....

surovi

pre 5 godina

Ne znam da li je od raskrsnice sa koje je došao do raskrsnice gde se "zakucao" u autobus mogao da nagruva 170 km. Ako nije .... onda .... možda je na prethodnoj raskrsnici prošao kroz .... ali, TRAGEDIJA je to VELIKA !!! Naka im je laka zemlja !!! Familijama iskreno saučešće !!!

Banjo

pre 5 godina

Sta ima koga da bude zao. Vozio200 na sat i da ga zalis. Ma trebali su njegovi roditelji u kucu da prodaju nesto jace od auta da mu kupe. A danasnje klinke bitno da je dzip u pitanju da ima 180ks i jednog konja za volanom.

koki

pre 5 godina

Ma sigurno, vozili 200 na sat i prosli kroz zeleno. U gradu gde je i projektovan zeleni talas to je za mnogo manje brzine, tipa Ustanicka, ako vozite tipa 45 km/h prolazite na zeleno svaki semafor, ako vozite brze ili sporije ne prolazite. Nema te ulice gde neko moze da prolazi kroz semafore na zeleno sa 200 na sat u Beogradu. Ko vozi 200 na sat taj prelazi gotovo 50 metara u sekundi, za dve sekunde 100 metara, da se zaustavi treba mu 300 metara. Da se zaustavi treba mu 300 metara, ali je prosao kroz zeleno svaki semafor, pa to nema ni u basni, a ne u bajci.

Pera

pre 5 godina

Još jedan dokaz da vozače treba slati na tehnički pregled. Voziti sa 170 km na čas u Beogradu gde je limit za ceo Beograd 50 km na čas je čisto izazivanje sudbine. Sudbine koja ne prašta. Ja nemam ništa protiv neka se ubije ko god hoće, ali nemoj da i nekog nevinog povuče za sobom. Za to treba biti velika budala. Nažalost tatini i mamini sinovi samo od života dobijaju lekciju a ne od roditelja.

Isidora

pre 5 godina

Saucesce porodici. Redakciji napomena da je naselje Karaburma, ne Mirijevo, greska i u elektronskom i stampanom izdanju.

Pikac

pre 5 godina

Kako pišete 170km/h, a posle pišete da brzina tek treba da se utvrdi? Ja imam fotografiju u telefonu na kojoj se tacno vidi da je cajger stao na 60km/h!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija