• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.11.2018

14:58

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U BEOGRADU! Profesor angažovao studente da ZAPALE AUTO NJEGOVOJ BIVŠOJ ŽENI?!

Vesti

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U BEOGRADU! Profesor angažovao studente da ZAPALE AUTO NJEGOVOJ BIVŠOJ ŽENI?!

Podeli vest

Tulišatvo odredilo pritvor profesoru Vazduhoplovne akademije u Vršcu Aleksandru Popoviću (40) jer je sa svojim studente dogovor da za idređenu nadoknadu zapale automobil njegove bivše supruge Maje Vikić Popović

Popović je, naime, za svoj pakleni plan angažovao studenta S. S. (21), koji ga je povezao sa svojim vršnjakom N. T. i tom prilikom su dogovorili da N. T. zapali automobil njegove bivše žene. On je to i učinio 30. oktobra ove godine, tako što je polio benzinom točkove automobila Ford "fokus" i zapalio ih.

Mladići su ubrzo pronađeni i pivedeni, a posle zadržavanja sklopili su sporazum sa Tužilaštvom i osuđeni su uslovno za izazivanje opšte opasnosti na godinu dana zatvora uslovno na četiri godine.

S druge strane, profesor Aleksandar Popović nije priznao delo koje mu se stavlja na teret, i njemu je određen pritvor.

(FOTO) DEČKO MI PRETUKAO BRATA, PA GA ŽIVOG SPALIO U KORITU! Šokantno svedočenje sestre ubijenog invalida O NEVIĐENO SUROVOM ZLOČINU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

E Srbijo, Srbijo, ko ti vaspita mlade narastaje dobro si i dovde dogurala. Nije imao mu.. da to uradi sam, sigurno im dao nezasluzene ocene, novac nije jer se vec primecuje da je stpsa.

Smilja

pre 5 godina

Ko je pisao??? Fali slova mnogo u tom tekstu.... Jojsrbijo svakakvisu nepismeni novinari... Neverujem informer laze.... Niko nepise drugi o tome....

Ljube

pre 5 godina

Kukala ti majka, ti sebe smatraš pismenom i pišeš komentar o pismenosti novinara? Ajmeeeee

milos

pre 5 godina

Deda raso sta je poblem,sto piroman "vaspita" decu,sto nije imao mu.. ,sto ucenjuje decu za ocene ili sto je stipsa? Ili je problem u tebi jer imas 3 sestre,3 cerke i 3 unuke pa svakog kriminaca zenskog roda branis po defaultu iako je najverovatnije zasluzila i mnogo gore. Zenski petko.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija