• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2018

17:50

(VIDEO) VELIKA AKCIJA HAPŠENJA ZBOG DROGE I ORUŽJA! Pogledajte šta su pripadnici MUP zaplenili!

Vesti

(VIDEO) VELIKA AKCIJA HAPŠENJA ZBOG DROGE I ORUŽJA! Pogledajte šta su pripadnici MUP zaplenili!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su u prethodnih nekoliko dana više osoba osumnjičenih za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nekoliko osoba zbog nedozvoljenog držanja oružja

U Beogradu je uhapšen D.H. (1994), policija je kod njega pronašla i oduzela 50 tableta ekstazija.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kod državljanin Crne Gore L.M. (1990) pronađeno je oko 100 grama kokaina.

U Beogradu je uhapšen i B.M. (1992), prilikom pretresa stana koji osumnjičeni u Obrenovcu koristi pronađeno je 320 grama heroina.

Kada je reč o oružju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su tri osobe.

Prilikom pretresa prostorija koje osumnjičeni koristi pronađene su dve automatske puške, tri okvira za automatsku pušku, jedan automatski pištolj "škorpion", jedan pištolj marke "gepgyar RT 37", jedan pištolj marke "RG 9", jedan nož - bajonet za automatsku pušku, dve ručne bombe ofanzivne i tri ručne bombe defanzivne, kao i 205 komada municije različitog kalibra.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

MUP je po nalogu nadležnog tužilaštva podneo i krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana i drugih prostorija, naime, a koje osumnjičeni koristi, pronađen je jedan pištolj marke "VZOR 50" i 100 komada municije.

Policija je u Sremskoj Mitrovici podnela prijavu i protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca zbog istog krivičnog dela, a kod njega je pretresom pronađena jedna puška "M48".

Prijava je podneta i protiv pedesetdevetogodišnjeg muškarca kod kod je pretresom pronađena jedna ručno skraćena lovačka puška, takozvani ''kratež''.

VELIKA AKCIJA POLICIJE! Uhapšeno sedam dilera i zaplenjena droga

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
istina

pre 5 godina

Našli 500gr narkotika zato jedan mrtav a drugi teško ranjen. ala je sigurna ova Doktorova država. NIkad veći kriminal nego sad. Hapse sitne dilere da dovedu svoje treba para sad će izbori.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija