• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

30.11.2018

19:41

OTAC IZ PAKLA! BEBU PESNICAMA PRETUKAO NASMRT: Detalji iz istrage o hapšenju osumnjičenog za ubistvo bebe!

Vesti

OTAC IZ PAKLA! BEBU PESNICAMA PRETUKAO NASMRT: Detalji iz istrage o hapšenju osumnjičenog za ubistvo bebe!

Podeli vest

Ferdi Jašari (22) uhapšen je preksinoć u Železniku jer je ubio petomesečnu ćerku Leonoru Ibraimović od čijeg plača nije mogao da spava. On je 23. novembra u kući u kojoj stanuje sa suprugom Milenom Ibraimović (19) i dvoje dece u Zemunu u narkomanskoj krizi bebu izudarao pesnicama, izlomio joj rebra i naneo više teških telesnih povreda.

Nesrećno dete majka je odnela u bolnicu, ali je i pored napora lekara devojčica preminula istog dana. Policija je krenula u potragu za Ferdijem, ali ga nije našla. Ipak, on je uhapšen nakon što je njegova majka Afrodita Jašari rekla gde joj je sin.

Sve priznao

Uhapšeni Ferdi Jašari je u policiji priznao da je ubio ćerkicu i opisao šta se kobnog dana dogodilo. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u tužilaštvo. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo i mogao da bi da bude osuđen na 40 godina zatvora.

Udarao dete o zid

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Ferdi Jašari je 23. novembra došao kući i nije mogao da spava jer je upao u narkomansku krizu.

- Dete je počelo da plače, što je njega iritiralo. Uzeo je ćerkicu i više puta je jako udario pesnicom u rebra. Zatim ju je cimao levo-desno, a dete je glavom i ručicama udarilo o zid. Nije poznato da li je majka deteta Milena Ibraimović bila u tom momentu u kući - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Milena je tog dana dovela dete u zemunsku bolnicu. Lekarima je rekla da ne zna šta je bebi. Ubrzo je mala Leonora preminula. Zbog sumnjive smrti urađena je obdukcija koja je pokazala da beba ima serijski prelom rebara, veliki broj krvnih podliva po rukama i glavi, a pronađeni su i tragovi ranijeg Ferdijevog iživljavanja nad detetom, jer je stari prelom rebara već bio zarastao.

Policija je već u ponedeljak otišla da traži Ferdija, ali on nije bio kod kuće u Zemunu. Uhapšen je nakon sahrane male Leonore, kada ga je majka Afrodita, kojoj je priznao zločin, prijavila policiji.

OSUĐEN VOĐA ŠKALJARACA! Vukotić će robijati godinu i tri meseca!

Afrodita Jašari za Informer kaže da se nije premišljala nijednog trenutka da javi policiji da je njen sin ubica.

- Došla sam iz Nemačke, gde živim, da budem sa sinom i da pomognem oko sahrane. Ni na kraj pameti mi nije palo da je mogao tako nešto da uradi. Milena mi je ispričala da je beba imala stomačni virus i da je zbog toga odnela dete u bolnicu, ali je dete umrlo tog dana - priča baka nesrećne Leonore.

OTAC VIŠE MESECI SILOVAO ĆERKU (14), pa joj pretio da će njene GOLE SLIKE objaviti na Fejsbuku!

Afrodita kaže da je odmah primetila da joj se sin čudno ponaša, ali u početku je mislila da je utučen zbog smrti ćerke.

- Kada smo otišli na groblje, počeo je da zapomaže: "Gde je moja ćerka? Gde je moja Leonora?" Čudno se ponašao. Stalno je gledao u zemlju, kad ga nešto pitam on izgovori samo dve reči. Posle sahrane sam ga pitala: "Sine, šta ti je?" On me gleda onako ispod oka, pa mi kaže: "Mama, mislim da sam ja ubio Leonoru. Trebala mi je droga i hteo sam da spavam, a ona je plakala i ja sam je udario. Ne znam, ali mislim da sam je ja ubio" - priča Afrodita kroz suze.

Pravična majka

Ona kaže da je sin tada otišao da spava, a da je ona odmah uzela telefon i pozvala policiju.

Isti slučaj

Kurteš Kurteši (28) ubio je u junu 2015. godine od batina svog sina Darka Milanovića (14 meseci) jer mu je smetao njegov plač. Monstrum je u porodičnoj kući takođe u Zemunu zgrabio dete za noge i tresnuo ga desetak puta o sto. Potom ga je bacio na zemlju i krvnički išutirao, da bi ga na kraju onesvešćenog od udaraca stavio u krevetac, pokrio i mirno legao u krevet. Suđenje ovom ocu monstrumu, zatvoreno za javnost, počelo je prošle godine.

- Mnoge majke ne bi prijavile sina. Ali ja znam šta je pravično. Uhapsili su ga. Treba da ide u zatvor za to što je uradio, ali mi nije jasno gde je bila Milena kada se to desilo - kaže na kraju majka uhapšenog Ferdija.

MUŽ UBIO SUPRUGU, PA PRESUDIO SEBI: Rešena misterija nestanka subotičke porodice Zolnajić?!

Sa Milenom Ibraimović, majkom male Leonore, nismo uspeli da razgovaramo, a njen otac Igor nam je rekao da je ona sve što zna ispričala u policiji.

- Milena je i prošle godine prijavljivala Ferdija zbog nasilja. Tada je nju i njihovog sina Aleksandra (2) pretukao i izbacio iz kuće, pa su oni došli kod nas. On je posle par dana došao i oteo sina, a Milena je pozvala policiju. Tada je bio 30 dana u pritvoru, ali su se posle pomirili - kaže Igor Ibraimović, Milenin otac.

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
007

pre 5 godina

A kad ce da hapse monstrume-saucesnici u smrti ovog nesrecnog beba,toes monstrumi u belih mantila,koi su se obavezli da ce da lece bolesne i nemocne....??? Hapsite i lekare,,,,

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija