• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vestinet/mediji

02.12.2018

19:09 >> 19:12

(SPEKTAKULARAN VIDEO) PAO PANTER IZ BEOGRADA! DOŠLI BICIKLAMA i za 60 sekundi OPLJAČKALI ZLATARU U MILANU!

Vesti

(SPEKTAKULARAN VIDEO) PAO PANTER IZ BEOGRADA! DOŠLI BICIKLAMA i za 60 sekundi OPLJAČKALI ZLATARU U MILANU!

Podeli vest

Beograđanin Danilo Vučinić (36), koga su italijanski mediji označili kao istaknutog člana bande Pink Panteri, uhapšen je u Švajcarskoj po poternici Italije zbog sumnje da je učestvovao u spektakularnim pljačkama u kojima su ukradene brojne dragocenosti u toj zemlji

Vučinić je uhapšen pre nekoliko dana, a italijanski mediji navode da je osumnjičen da je učestvovao u krađi nakita koja se dogodila 20. decembra prošle godine.

- Dvojica muškaraca opljačkala su prodavnicu "Paradajz Lukuri" tako što su, prema isprobanom receptu, upali i oteli satove. Vrednost ukradene robe procenjena je na 200.000 evra. Policija je utvrdila da su oni pre razbojništva pili u jednom baru, kao i da je tokom pljačke Vučinić povredio ruku, pa su za njim ostale dve kapi krvi dok je spektakularno bežao - navode mediji.

Pomoću snimaka uzetih sa sigurnosnih kamera rekonstruisana je kompletna pljačka.

UPUCAO JE VLADU POPA U KAFIĆU, A ON JE RANJEN USPEO DA STIGNE I OBORI NAPADAČA! Detalji likvidacije saradnika Luke Bojovića na Vračaru

- Najvažniji trag je bila krv, iz koje je izvučen DNK profil. Milanska policija u saradnji s Interpolom i švajcarskim kolegama uspela je da identifikuje Vučinića, koji je u međuvremenu našao utočište u Bazelu. Švajcarska policija ga je uhapsila i izručila Italiji, a u momentu hapšenja kod njega su pronađena lažna hrvatska dokumenta - pišu mediji, dodajući da se veruje da je Vučinić planirao i druge pljačke.

 

VELIKA AKCIJA MUP! Uhapšen privrednik Obrad Sikimić zbog finansijske prevare teške više od 20.000.000 evra!

Kako navode mediji, sumnja se da je Vučinić učestvovao i u pljački koja je izvedena 30. juna ove godine.

- Trojica "biciklista" tada su ušla u prodavnicu satova i za samo trideset sekundi odnela 17 luksuznih satova čija se vrednost procenjuje na 1.350.000 evra. Istraga o ovom razbojništvu je u toku, ali su inspektori gotovo sigurni da je to delo "pink pantera".

Policija traga i za ostalim pripadnicima ove međunarodne bande jer se sumnja da oni stoje iza više pljački u Milanu - preneli su mediji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija