• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2018

12:26

(VIDEO) PREOKRET! OGLASIO SE OSUMNJIČENI ZA DIVLJANJE HAMEROM PO BEOGRADU! Poruku poslao - iz Berlina!

Vesti

(VIDEO) PREOKRET! OGLASIO SE OSUMNJIČENI ZA DIVLJANJE HAMEROM PO BEOGRADU! Poruku poslao - iz Berlina!

Podeli vest

Posle jučerašnjeg divljanja hamera u centru Beograda, za čijim je volanom bio muškarac za kojim policija još traga, na Instagramu osumnjičenog Olivera Šotre, poznatog stend-ap komičara i sina biznismena Rajka Šotre, osvanuli su postovi i video snimak

Šotra je, naime, na ovoj društvenoj mreži u toku protekle noći naveo da "u Srbiji nije boravio poslednjih godinu dana", a sve je navodno potvrdio svojim videom sa železničke stanice u Berlinu, na kojoj se, kako kaže, nalazi na putu ka Tajlandu.

 

 

 

Podsetimo, jučerašnja drama je počela oko 14 časova u blizini Brankovog mosta, u Carice Milice, kada je muškarac za volanom hamera prvo pokosio semafor na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu gde je oštetio više parkiranih vozila.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NE. ŽIVIM. U. SRBIJI. Hummer joyride?? Where do you guys come up with this shit ?

A post shared by @ l0liver on Dec 15, 2018 at 3:43pm PST

 

"Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je potpuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke", naveo je izvor.

PRONAĐEN BAHATI VOZAČ, KOJI JE NAPRAVIO HAOS U CENTRU BEOGRADA: Komičar u hameru diplomatskih tablica, KAO PO NAVICI DIVLJAO ULICAMA GRADA!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t believe everything you read in the newspapers people... have some self-respect.

A post shared by @ l0liver on Dec 16, 2018 at 2:06am PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Providan pokušaj

pre 5 godina

Onaj čovek što ga je vozač Hamera udario pre nego je napravio rusvaj kod kioska, sigurno je dobro video vozača i može da ga prepozna. Vopzač je baš zbog toga što je svestan svog "dosijea", i pobegao ostavivši Hamer. Ko bi to još učinio osim ovakvog problematičnog vlasnika!?

nikanor

pre 5 godina

Vešto smišljen alibi. On je odmah posle nesreće avionom pobegao za Berlin najverovatnije iz Bugarske.

covek sa klupe

pre 5 godina

Price za malu decu,Budimpesta 4h aerodrom,Bec 6 1/5h autom do Schwehata,iz Wien svakih 2 h avion do Berlina 1 std.Lik se javlja u 6.40h iz Berlina ma dajte molim vas,a incident se dogodio izmedju 13-14h,i sada krece igranka,pobegao zbog Vucica,i vec god dana nije bio u Sr.Na svakom izlasku/ulasku u zemlju u terminalu stoi kada usao kada izasao,ako je koristio svoj pasos.Samo nek se on vrati,pojasni ce njemu oni marsutu kretanja,ni 8 advokata nece moci pobiti,ali on taktizira s advokatima da nestane iz krvi dokaz o mkonzumiranju narkotika,tat plati advokate ,priznanje krivice placanje ostete,i on dobija ponovo uslovno ,jbg Srbija

Pedro

pre 5 godina

Koliko to ima Hamera po BG sa diplomatskim tablicama?? Ako ljudi kažu da je ovaj lik već pravio ovakve ispade, onda sve ukazuje na to da je on bio u tom Hameru.

kera

pre 5 godina

Bolje cuvajte svedoka .. mislim da mu je zivot ugrozen ... isto kao i svedoku ubistva Zoorana Djindjica .. kad drzavna stoka stiti krimose tako to biva ..

simke

pre 5 godina

E da sam ja tako divljao vec bih bio u zabeli. mene bre nadju za 5 minuta obicnog smrtnika i mucenika ,ovu barabu nemogu da nadju. da nezaboravim nasla me i vojna evidencija da menjam ratni raspored neznam dali ce ovog ratnika iz BEOGRDSKI KAFICA I SPLAVOVA DA NADJU Pozdrav od srednjeg sloja ove korumpirane zemlje

Vlado

pre 5 godina

Biće tebi "sit-down umetniče", kad platiš kaznu. Kao da se to ne može lako proveriti gde si ti bio.

Pera

pre 5 godina

Pa uspeo da izadje iz drzave pre nego sto su ga nasli, govori mnogo o policiji i drzavi.. jos provocira.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija