• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

25.12.2018

20:24

JEZIVI DETALJI KRVAVOG PIRA! KOMŠIJE U ŠOKU: Ovo je bila najmirnija zgrada u Kruševcu, ne verujemo da se OVDE DESILO UBISTVO!

Vesti

JEZIVI DETALJI KRVAVOG PIRA! KOMŠIJE U ŠOKU: Ovo je bila najmirnija zgrada u Kruševcu, ne verujemo da se OVDE DESILO UBISTVO!

Podeli vest

Krvavi pir dogodio se u stanu kruševačke višespratnice, gde je Ilija Ristić (21) iz sela Lomnica, upucan u utorak ujutro oko 5 sati u stanu porodice Ignjatović, koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Ulici Radoja Domanovića broj 3

Mladić upucan u grudi je uprkos naporima lekara da ga reanimiraju preminuo nakon nekoliko sati. Pripadnici Ministarsdtva unutrašnjih poslova brzo rasvetlili ovo ubistvo i uhapsili M.I. (21) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

- Sumnja se da je M. I. jutros hicem iz revolvera, u svom stanu, naneo teške povrede mladiću, od kojih je on preminuo u kruševačkoj bolnici. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu- potvrđeno nam je u tužilaštvu i policiji.

Foto: R.B.

 

Kakako nezvanično saznajemo uhapšen je Mihajlo Ignjatović, koji u stanu broj 12 živi sa svojim roditeljima. U trenutku kad je pištolj opalio, u stanu su se nalazili žrtva Ilija Ristić, osumnjičeni za ubistvo Mihajlo Ignjatović i još jedno lice, čiji se identitet utvrđuje.

Foto: R.B.

 

Brojni novinari su danas u nekoliko navrata pokušavali da priđu stanu u kome je izvršen zločin, ali je ulaz obezbeđivala policija. U komšiluku zgrade, gotovo svi su bili zatečeni, pa čak I neobavešteni.Videli su, kažu, od ranih jutarnjih časova policiju, ali kako ističu nisu znali o čemu se radi.

- Ovaj ulaz zgrade, čistim pune dve godine. Mislila sam da je ovo najmirnije mestro u gradu, jer se baš ništa nije događalo. Ljudi su povučeni i važe za mirne domaćine..  Da ovde ima nekog kriminala, to bi se znalo, ali stvarno ništa se ovde nikada nije događalo - priča nam čistačica ulaza br 3 u višespratnici Radoja Domanovića u kruševačkom naselju Prnjavor.

Po svemu sudeći, a to je i zvanično potvrđeno, pucanj iz pištolja desio se u stanu broj 12, s toga  nikome, nije jasno, zašto je istraga vršila rekonstrukciju događaja preko puta zgrade, odmah uz Sportsku kladionicu, koja već desetak dana ne radi. Tu je postavljena oznaka 1, a primetili smo i revolver sa šaržerom, mada na tom mestu nema nikakvih tragova krvi...

Foto: R.B.

 

Lice koje se sumnjiči za ovo ubistvo, saznajemo, ima policijski dosije, ali ne i mladić koji je upucan. Njih dvojicu povezuje samo fejsbuk profil, na kome je osumnjičeni Mihajlo Ignjatović "samo"  jedan od dve i po hiljade prijatelja Ilije Ristića.

Pretpostavlja se da su oni sa još jednim licem u tom stanu proveli noć, pa je pred zoru došlo do svadje. Ali, kruži i priča da su oni u osvit zore došli zajedno odnekuda da bi u stanu Ignjatovića ,,namirili račune,, pa je došlo do obračuna, koji se završio tragedijom.

Mladić UPUCAN HICEM IZ REVOLVERA, posle drame preminuo u bolnici! Policija RASVETLILA ZLOČIN koji je POTRESAO SRBIJU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija