• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

26.12.2018

08:49

PIJANI MLADIĆ SLUČAJNO UBIO DRUGA U SVOM STANU! Krvavi pir u zgradi na periferiji Kruševca

Vesti

PIJANI MLADIĆ SLUČAJNO UBIO DRUGA U SVOM STANU! Krvavi pir u zgradi na periferiji Kruševca

Podeli vest

Mihajlo Ignjatović (21) uhapšen ubrzo nakon što je iz revolvera ubio prijatelja Iliju Ristića (21). U policiji tvrdio da je slučajno ispalio hitac Obojica su bili pijani, moguće i drogirani

Mihajlo Ignjatović (21) iz Kruševca uhapšen je  ubrzo nakon što je u svom stanu revolverom ubio svog druga Iliju Ristića (21). Ignjatović se u policiji pravdao da je slučajno ispalio hitac, koji je pogodio Ristića u grudi.

Obojica su bili pijani, a najverovatnije i drogirani, što će pokazati dalja istraga.

Umro u bolnici

Krvavi pir se dogodio oko 5.30, u zgradi u Ulici Radoja Domanovića na periferiji Kruševca.
Izvor iz istrage kaže da je Ristić u teškom stanju prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.
- Ignjatović je priveden, ali je u početku bio veoma konfuzan. Postoji informacija da je u njegovom stanu u vreme tragedije bio još jedan mladić, koji je i doneo tamo revolver "magnum 357". Međutim, kad je malo došao sebi, Mihajlo je rekao da je u stanu bio sam sa Ilijom, a onda dodao da se sve desilo sasvim slučajno. Kazao je da se igrao revolverom, koji je u jednom trenutku uperio u druga, a oružje je navodno iznenada opalilo. Ipak, dalja istraga pokazaće da li je to stvarno bilo tako, ili je Ilija možda posle svađe namerno pucao u druga - kazao je naš izvor.

Foto: Informer DN

ŽRTVA Ilija Ristić

Prema njegovim rečima, Mihajlo i Ilija su pili celu noć pre zločina, a zatim su otišli u stan u kom se desila tragedija.
- Postoje informacije da su obojica povremeno konzumirali i narkotike, a dalja istraga i veštačenja pokazaće da li su i u trenutku pucnjave bili pod uticajem droge - rekao je on.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Najmirnija zgrada

Ignjatovićeve komšije su juče ujutro saznale za incident tek kad je stigla policija u njihovu zgradu. Niko od njih, međutim, nije želeo da priča o Mihajlu i ovoj tragediji.
Čistačica kaže da već pune dve godine održava higijenu u toj zgradi i do juče je mislila da je to najmirnije mesto u Kruševcu.
- Nikad se ovde nije desio ni najmanji incident. Ljudi su mirni, pristojni, dobroćudni... Da ovde ima nekih kriminalaca, to bih ja sigurno znala! - kaže ona. 

Dosijei u policiji

 

Uhapšeni Mihajlo Ignjatović je dobro poznat policiji i u dosijeu ima pokušaj ubistva, nanošenje povreda i posedovanje narkotika. Što se ubijenog Ilije Ristića tiče, on je poznat kruševačkoj policiji po krađama.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Da li je taj Ignjatović, izvršio preregistraciju svog oružja. Kao što moramo mi svi ostali legalni vlasnici oružja da to učinimo. Da ponovo registrujemo, već godinama unazad registrovano oružje, i da to debelo ponovo platimo. P.S. Molili bismo Vaš list, da se i time malo bozabavi, kao što je to učinio sa privatnim izvršiteljima. Legalni vlasnici oružja bi Vam na tome, bili veoma zahvalni ! ! ! ! !

Ljube

pre 5 godina

Sa 21 godinom ima takav dosije u policiji a i dalje na slobodi? Očigledno se čekalo da nekoga ubije da bi ga smestili u zatvor. Što je najgore, uz dobrog advokata i "olakšavajuće okolnosti" kao što je da nije osuđivan i da je slučajno pucao dobiće maksimum 15 godina i biće napolje za 10 godina a verovatno i manje. Važno da su onog dekicu oterali u zatvor i naterali da rasturi farmu stoke od koje je živeo zbog istekle registracije na prikolici.

Uros

pre 5 godina

Vama je samo bitno dal je on bio poznat policiji ostalo vas boli uvo ... Ološi

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija