• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer

15.01.2019

08:44

DŽIPOM SE ZALETEO NA NASILNIKE, A UBIO DRUGA! Neverovatna tragedija ispred noćnog kluba u Kikindi!

Vesti

DŽIPOM SE ZALETEO NA NASILNIKE, A UBIO DRUGA! Neverovatna tragedija ispred noćnog kluba u Kikindi!

Podeli vest

Miroslav Antonić (33) hteo džipom da rastera grupu muškaraca koja se potukla ispred kluba, ali je slučajno pokosio prijatelja Slobodana Skakića (53), i nabio ga na drvo

Miroslav Antonić (33) uhapšen je prekjuče u Kikindi, nakon što je pred zoru džipom slučajno ubio svog prijatelja Slobodana Skakića (53) ispred noćnog kluba "Pazzia" u tom gradu!

Zaglavljen

Skakić je ostao zaglavljen ispod branika. Miroslav ga je tako gurao nekoliko metara, dok nije udario u drvo

Foto: Informer DN

 

Antonić je nameravao džipom da se zaleti na grupu muškaraca koja se potukla ispred kluba, i svi su se razbežali, osim nesrećnog Skakića, koji je ležao ošamućen od batina na pločniku! Miroslav ga je pokosio i nabio pravo u drvo, a Slobodan je ubrzo preminuo u bolnici od stravičnih povreda.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, u incidentu ispred kluba, 13. januara oko četiri sata ujutro, učestvovali su radnici obezbeđenja Srđan Maričić i Saša Puhača, kao i Ervin Nemet, Antonić i Skakić.

- Izbila je tuča, a pripadnici obezbeđenja su, kako su tvrdili u policiji, navodno hteli da razdvoje zavađene. Tokom te tuče, Antonić se otrgao, seo u svoj džip "nisan" i zaleteo se u gomilu da ih rastera. Prešao je preko soški za bicikle i tad su se svi razbežali osim Skakića, koji je ležao na betonu. Antonić ga je pregazio, a Skakić je ostao zaglavljen ispod branika. Miroslav ga je tako gurao nekoliko metara, dok nije udario u drvo - ispričao je naš izvor.

Foto: Informer DN

Ispod ovog drveta skončao je Slobodan Skakić

Hitna pomoć je brzo prevezla Slobodana na Prijemno odeljenje kikindske Opšte bolnice, ali on je, zbog teškog stanja, preminuo sat kasnije. Njegovo telo poslato je u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Stradali je, inače, bio zaposlen u "Severtransu", a kobne večeri trebalo je da preveze kolege kući. Međutim, Skakić se, po svemu sudeći, zadržao u provodu sa Antonićem, što se završilo kobno.

Posle nesreće, mislilo se da je Antonić hteo da ubaci u rikverc i da je, pod dejstvom alkohola, naglo krenuo napred i usmrtio Slobodana, ali se iz iskaza ostalih aktera incidenta otkrila prava istina.

Nastradali Skakić je iza sebe ostavio ćerku, sina, suprugu, brata i unuke.

Što se Antonića tiče, protiv njega je podneta krivična prijava zbog teškog krivičnog dela protiv bezbednosti saobraćaja. Protiv ostalih uhapšenih podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje i tuču.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija