• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: D.K.

Autor: informer

18.01.2019

19:11

VOZAČ AUTOBUSA SMRTI U AGONIJI, SANJA SVOJE ŽRTVE! Milana razara ga griža savesti zbog 7 UGAŠENIH ŽIVOTA! SMRT DVOJE DECE GA DOTUKLA!

Vesti

VOZAČ AUTOBUSA SMRTI U AGONIJI, SANJA SVOJE ŽRTVE! Milana razara ga griža savesti zbog 7 UGAŠENIH ŽIVOTA! SMRT DVOJE DECE GA DOTUKLA!

Podeli vest

Otkako je saznao da je autobusom odvezao u smrt sedmoro ljudi, Milan više ne može da spava. Ima noćne more, neprestano plače

- Naročito mu teško pada smrt dvoje dece, to ga je psihički dotuklo - priča Bratislav Zdravković, stric vozača autobusa Milana Zdravkovića, koji je 21. decembra na pružnom prelazu u Donjem Međurovu skrivio sudar sa vozom.

Od siline udarca autobus je prepolovljen, a na mestu su stradali 15-godišnji Aleksa Dimitrijević iz Novog Sela, zatim Danijela Stanković (48) iz Čokota i njen komšija Bogomir Lazić (75). Istog dana u bolnici su podlegle povredama Nataša Janković (42) i Marijana Kocić (16), takođe iz ovog niškog sela. Osam dana nakon nesreće preminula je Gajtana Stamenković (78) iz Donjeg Međurova, a 2. januara je umro i Vlastimir Đorđević (65) iz istog mesta.

Među tridesetak povređenih bio je i vozač, koji je zadobio povrede glave i unutrašnjih organa, pa je u bolnici bio desetak dana, gde ga je od ojađene i ogorčene rodbine stradalih čuvala policija. Posle desetak dana, Zdravković je prebačen u pritvor u Nišu, gde se i sada nalazi. Tamo ga obilaze otac, majka, sestra i stric, koji pokušavaju da mu olakšaju suočenje sa strašnom tragedijom.

Foto: Informer DN

- Ne zna se kome je teže, da li njemu što tolike ljude nosi na duši, ili njegovim roditeljima i sestri kad gledaju njegove muke. Milan bukvalno plače sve vreme, žali se da ga boli glava... On je po prirodi miran, tih i veoma emotivan. Ne znamo kako će ovo izdržati, ko zna šta mu se mota po glavi, strahujemo za njegovo psihičko zdravlje. Čuo sam da je tražio psihijatra jer više ne može da podnese muke... Više nema nimalo volje za životom, roditelji pokušavaju da ga uteše, pitali su ga da li mu nešto treba, ali on ništa nije tražio - opisuje Bratislav Milanove dane iza rešetaka.

On dodaje da je Milan bio uzdanica cele porodice, te da su se njegovi roditelji nadali da će se uskoro oženiti.

Foto: Informer DN

Komentarišući nesreću, Bratislav ističe da Milan ipak nije jedini krivac za nezapamćenu tragediju.

- Milan mi je kazao, a to su potvrdili i mnogi meštani Međurova, da je na pruzi bila magla i da zbog toga nije video voz. On i dalje tvrdi da je neposredno pre prelaska pruge pogledao levo i desno, ali da nije primetio voz - kaže Zdravković.
Tek nakon nesreće, na kobnom pružnom prelazu postavljena je rampa, a o bezbednom odvijanju saobraćaja stara se i službenik "Železnica Srbije".

 

Dvoje dece i dalje u bolnici


U niškom Kliničkom centru i dalje se nalaze 16-godišnja L. I. i njen vršnjak M. L., koji su teško povređeni u tragičnom udesu.

- Devojčica je u utorak operisana na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju u Nišu zbog preloma vilice. Na tu operaciju se čekalo dok povreda mozga to nije dozvolila. Ona je sada stabilno, ali je njeno stanje i dalje ozbiljno. Drugi pacijent ima povrede kičme, nalazi se na Klinici za neurohirurgiju i on nije životno ugrožen - saopšteno je iz niške bolnice.

 

DETALJI IZ ISTRAGE STRAVIČNE NESREĆE KOD MEŠUROVA! Vozač autobusa smrti TVRDIO da je gledao levo i desno, ali SNIMAK POKAZUJE DRUGAČIJE!


(FOTO) PUTNICI IZ AUTOBUSA SU VRIŠTALI "KOČI, IDE VOZ!" Novi detalji strašne TRAGEDIJE KOD NIŠA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija