• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2019

09:45

PEDOFIL S "NANOGICOM" NAPAO DVE DEVOJČICE! Devetogodišnjakinju pipao i govorio: "Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka"...

Vesti

PEDOFIL S "NANOGICOM" NAPAO DVE DEVOJČICE! Devetogodišnjakinju pipao i govorio: "Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka"...

Podeli vest

Manijak D. E. (37), koji služi kaznu kućnog zatvora, pokušao u dva navrata da siluje dve devojčice u ulazima zgrada. Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka, govorio je jednoj devojčici (9) dok ju je pipao

Policija je juče u Novom Pazaru uhapsila opasnog pedofila D. E. (37), koji je u ulazima zgrada pokušao da siluje dve devojčice stare devet i deset godina! Ovaj manijak već služi kaznu kućnog zatvora i u trenutku napada na devojčice nosio je "nanogicu"!

Šetao

Pedofil je iskoristio vreme od dva sata, koliko može da šeta svakog dana s "nanogicom", i napadao decu

Dok je pipao jednu devetogodišnjakinju, govorio joj je: "Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka!"

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, E. D. je ranije hapšen zbog sličnih krivičnih dela, ali i zbog krađa, droge i prevare, zbog čega je poslednji put osuđen na kućni zatvor.

- Iskoristio je vreme od dva sata, koliko može da šeta svakog dana, i prvo je 29. januara presreo jednu desetogodišnju devojčicu u Lučnoj zgradi. Počeo je da je dodiruje po telu, ali ona se otrgla i pobegla. Njeni roditelji su pozvali policiju i prijavili napad. Policija je istog trenutka otpočela rad na identifikaciji i privođenju osumnjičenog - kaže naš izvor.

KO JE OVDE LUD?! Celo selo i dalje brani BLUDNOG POLITIČARA koji je LJUBIO I PIPKAO DEVOJČICU!

Manijak je zatim, sutradan, jednu devetogodišnjakinju namamio da uđe u ulaz zgrade "Bor" u centru Novog Pazara.

Preti mu do 12 godina robije

Osumnjičenom D. E. je određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku biće priveden kod nadležnog tužioca, uz krivičnu prijavu za nedozvoljene polne radnje. Za ovo delo preti mu od tri do 12 godina zatvora.

- Dodirivao ju je po telu i zavukao joj ruke ispod odeće. I ta devojčica je srećom pobegla i sve ispričala roditeljima. Ubrzo je sa njima otišla u novopazarsku policiju i prijavila slučaj. Policajcima je postalo jasno da se najverovatnije radi o istom napadaču. On je ubrzo identifikovan, a zatim i uhapšen - navodi naš sagovornik.

On dodaje da je policiji dostavljen snimak sa video-nadzora zgrade "Bor", na kojem se vide D. E. i devetogodišnja devojčica kako ulaze. To je policiji pomoglo da identifikuje osumnjičenog.

Majka devetogodišnje devojčice u međuvremenu je na Instagramu opisala strahote koje je njena ćerka doživela sa pedofilom.

OBJAVITE SPISAK SVIH OSUĐENIH PEDOFILA: U toku je inicijativa da registar svih seksualnih prestupnika prema maloletnicima BUDE JAVAN!

- Dragi moji sugrađani, ovim vas obaveštavam da je danas, oko 14.30, moja maloletna ćerka, uzrasta devet godina, namamljena od strane pedofila u ulaz zgrade "Bor", koji joj je podigao jaknu i stavljao joj ruke na struk. Govorio joj je da joj uzima meru kako bi postala manekenka! Slučaj je prijavljen policiji i molim nadležne da reaguju - napisala je majka ove devojčice, koja je ubrzo zatim obaveštena da je manijak D. E. uhvaćen.


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Kakve nanogice, sa njim treba prosetati di potoka, da nam ne pipka unucad.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija