• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

02.02.2019

00:46

(VIDEO) FILMSKA POTERA NA VOŽDOVCU: Tinejdžer ukrao od roditelja automobil, bežao od policije, pokušao da zgazi dva policajca. pa se ZAKUCAO SE U PEKARU!

Vesti

(VIDEO) FILMSKA POTERA NA VOŽDOVCU: Tinejdžer ukrao od roditelja automobil, bežao od policije, pokušao da zgazi dva policajca. pa se ZAKUCAO SE U PEKARU!

Podeli vest

U udesu kasno sinoć na uglu ulica Gospodara Vučića i Grčića Milenka na Voždovcu troje ljudi je povređeno i oni su završili u Urgentnom ventru

Automobil za čijim upravljačem je bio tinejdžer (17) , a sa njim nekoliki prijatelja, zakucao se u pekaru i od siline udara vozilo je završilo nasred raskrsnice, a udesu je prethodila policijska potera za njima Ustaničkom ulicom, jer je tinejdžer navodno ukrao vozilo od roditelja.

Policija je u poteru za maloletnim vozačem išla kroz Ustaničku ulicu. Dok je bukvalno leteo po putu,tinejdžer je čak dva puta pokušao da pregazi policajca.

Na kraju se zakucao u pekaru na uglu ulica Gospodara Vučića i Grčića Milenka, a od siline udara vozilo se odbilo unazad i završilo nasred raskrsnice.

U kolima maloletnika pronađena je marihuana. Kako saznajemo, neki od njih su i od ranije poznat policiji.

 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BABIĆEV VOZAČ IH ZBRISAO U DELIĆU SEKUNDE! Evo kako je došlo do saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Poslati na bar 6 meseci prinudnog rada, da izduvaju višak energije. Menjajte zakone o zaštiti maloletnika, zato što znaju da ih sadašnji zakoni štite šta god da urade pa ni roditelji više nisu u stanju da obuzdaju balavurdiju. Vratimo se staroj dobroj batini koja je iz Raja izašla i ukrotimo te divljake.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija