• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/alo.rs

05.02.2019

11:51

NOVAKU JE TO BILA OPSESIJA! Otkriven razlog samoubistva rukometaša u Crvenki?!

Vesti

NOVAKU JE TO BILA OPSESIJA! Otkriven razlog samoubistva rukometaša u Crvenki?!

Podeli vest

Rukometaš Novak Bošković igrao je za izraelski klub, bio je u srećnom braku s Milicom, pre nekoliko meseci je dobio ćerkicu, bio je uspešan u rukometu... Zbog čega je Novak digao ruku na sebe još nije poznato, dok prvi rezultati istrage ukazuju da je, navodno, reč o kockanju

Tragedija se dogodila u nedelju, oko devet sati, u dvorištu njegove porodične kuće u vojvođanskom mestu Crvenka. Kako smo saznali, Novak je uzeo svoj pištolj i izleteo iz kuće u pravcu bašte. Nedugo zatim, pucao je sebi u glavu i preminuo na licu mesta. Dan pre samoubistva došao je iz Izraela u Crvenku.

- Nikome nije jasno šta je moglo da krene po zlu. Imao je sve što poželi, uspešnu karijeru, dobro je zarađivao, ispunila mu se želja da igra za reprezentaciju Srbije, oženio se, dobio ćerkicu, jedva je čekao da dođe iz Izraela da provede vreme s porodicom i prijateljima. Međutim, dan posle dolaska u Crvenku, on se ubio. Niko ne zna zašto je to uradio. Neki pominju da se pre toga svađao s majkom i suprugom - kaže naš sagovornik i dodaje da je Novak imao dve velike strasti - lov i kocku.

Prijatelji pokojnog rukometaša kažu da nijednim gestom nije pokazivao da želi da se ubije.

- Pištolj iz kojeg je pucao sebi u glavu bio je u njegovom legalnom posedu. Voleo je rukomet, kačio je svoje dresove klubova na zid. Njegova majka Jela je ispričala da je u kući u Crvenki napravio čak i teretanu, kako bi mogao da trenira dok je u Srbiji - kaže komšija iz Crvenke.

- Priča se da je uleteo u neke žešće dugove. Počeli su , navodno, da ga proganjaju zbog toga. Toliko je bio zavistan od kocke da je samo o tome razmišljao, to mu je bila opsesija - navodi prijatelj blizak rukometašu.

RUKOMETAŠ SE UBIO POSLE NOĆNE ZABAVE! Uzeo je pištolj i otrčao, TAŠTA POKUŠALA DA GA SPREČI!

Foto: printscreen instagram

Ovu teoriju potvrdili su i komentari ispod fotografija na Boškovićevom Instagramu, koji su kasnije obrisani.

- "Kocka, jebiga, počivaj u miru", "Prokleta kocka došla mu je glave" - nizali su se komentari, ali još nije zvanično potvrđeno zbog čega je bivši reprezentativac digao ruku na sebe.
Novaku je i lov bio velika pasija, zbog čega mu je Instagram ispunjen fotografijama na kojima pozira s puškom i ustreljenim životinjama. Ponosno je postavljao i fotografije svoje ćerkice, kao i kolega iz kluba.

- Kritikovala sam ga jer je celu noć ostao u gradu s drugovima i poznanicima. Dan ranije je stigao iz Izraela. Znam da je bio željan društva, ali nije trebalo toliko dugo da ostane - ispričala je Novakova majka Jela V. i dodala da je nakon toga otišla kod svoje ćerke, ali da joj je snaja ubrzo potom javila "da je Novak otišao da se ubije". Novakova tašta je istrčala za njim i pokušala da mu otme oružje, ali nije uspela.

Novak Bošković je karijeru počeo u rodnoj Crvenki , a igrao je i za Vrbas, Priboj, slovenački Koper, mađarsku Tatabanju, Dinamo iz Bukurešta. Do smrti je igrao za izraelski klub Hapoel Rišon.

(FOTO) BAVIO SE LOVOM, NEDAVNO POSTAO OTAC, A ONDA JE PRESUDIO SEBI! Rukometaš Novak Bošković ređao uspehe i titule, a onda je usledila jeziva tragedija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VEKI

pre 5 godina

Ovakvih slučajeva samoubistava gde je uzrok kocka ima mnogo oko nas. Razlog tome je što je svaki drugi lokal pretvoren u kockarnicu. Nigde u svetu nema kao kod nas, kada ideš ulicom svaki lokal je pretvoren u kockarnicu. To je van pameti a vlast ćuti i pravi se luda.

Mina

pre 5 godina

Lovac, ubijao nedužne životinje..."junačina". Bolje što je sebe ubio, nečovek.

pinokio

pre 5 godina

Ako je istina a verujem da jeste sta se ceka . Koliko jos treba mladih da se ubije . Sad rukometas , nedavno je onaj bivsi kosarkas skocio sa 6 sprata zbog kockarskih dugova , sutra ce nedaj Boze neki mozda fudbaler ili odbojkas i tako redom . Malopre procitah podatak da se svaki treci mlad covek u Srbiji kocka . I mi to nemo posmatramo . Zar to nije razlog da se momentalno zatvore sve kockarnice u zemlji . Kao sto je car doneo zakone u Rusiji i zavrsio sa time pricu . Pa da li smo mi svesni da kocka nemoze nikome od nas osim vlasniku kockarnice doneti dobrog . Drzavi pogotovu jer ce delimicno neke sitne pare uleteti u budzet , ali ce ti zato te pare presesti , razarujuci desetine i stotine porodica koje ce posle biti tako razorene na grbaci drzave . Na kraju i ovakva ubistva tako da od kocke imaju samo dve ustanove koristi :" vlasnici kockarinca , i pogrebna preduzeca " , a svi ostali stetu . I dobro hocemoli to jos ili necemo . Onda svi zajedno pisimo peticiju za ukidanje kockarnica i kladionica dok nije prekasno . Bas kao sto je i Igor Juric sakupljo potpise za uvodjenje dozivotnog zatvora za ubice dece . Bog ga blagoslovio za to . Sa nadom u bolje sutra , cekam elektronsku peticiju da je sa zadovoljstvom potpisem .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija