• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.02.2019

22:11

NAKON VIZITE OGLASIO SE DOKTOR BUMBAŠIREVIĆ: Dea se dobro oseća, nalazi SU ODLIČNI! Evo šta je u ovom trenutku NAJBITNIJE ZA NJEN OPORAVAK!

Vesti

NAKON VIZITE OGLASIO SE DOKTOR BUMBAŠIREVIĆ: Dea se dobro oseća, nalazi SU ODLIČNI! Evo šta je u ovom trenutku NAJBITNIJE ZA NJEN OPORAVAK!

Podeli vest

Prof. dr Marko Bumbaširević podelio je najnovije informacije o stanju Dee Đurđević, koja je u četvrtak teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević teško je povređena u četvrtak u strašnoj nesreći koja se dogodila kod KBC Dragiša Mišović na Dedinju. Ona je tom prilikom zadovila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku.

Na čelu tima bio je jedan od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Marko Bumbaširević, a kako je rekao za Pink.rs, trenutno Deino stanje je odlično i njegova pacijentkinja se dobro oseća.

NAJNOVIJA VEST IZ BOLNICE: Dea je mnogo bolje, POČELA JE DA OSEĆA RUKU!

 

- Upravo ste me zatekli u povratku iz vizite. Upravo sam je pregledao i previo. Dea se oseća odlično, i psihički i fizički, a što je najvažnije, lokalni nalazi su odlični - otkriva dr Bumbaširević.

Ističe da je za Dein oporavak najvažnije vreme, ali da su prognoze odlične i da bojazni nema.

PORODICA VOZAČA "SEDAMDESETOSMICE" KOJI JE DEI IŠČUPAO RUKU: Bojan je SLOMLJEN! Savestan je vozač, ne pije, ne puši, ON ŽIVI OD TOG VOLANA! Svi se molimo da se Dea što pre oporavi!

 

Kako je ranije istakao, reč je o teškoj povredi, budući da su svi elementi ruke bili iščupani: i kost i sve mekotkivne strukture. Upravo iz tog razloga, oporavak će biti dugotrajan. 

- Ruka je bila pala, ali smo uspeli da je prišijemo što, mogu da kažem, spada u domen nemogućeg. Od nemogućeg smo, praktično, pravili moguće - rekao je Bumbaširević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sergej

pre 5 godina

El bi tako doleteo i nekom nn licu doco? Svi smo jednaki samo su neki jednakiji.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija