• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2019

11:07 >> 11:25

10 GODINA ROBIJE ZA BRANISLAVA MATIĆA (37), OTMIČARA DEDE JELENE ĐOKOVIĆ! Drugooptuženi Dragan Jerinić oslobođen!

Vesti

10 GODINA ROBIJE ZA BRANISLAVA MATIĆA (37), OTMIČARA DEDE JELENE ĐOKOVIĆ! Drugooptuženi Dragan Jerinić oslobođen!

Podeli vest

Branislav Matić i Dragan Jerinić optuženi su da su oteli Miloslava Radisavljevića (85), vezali ga za banderu u njivi i telefonom tražili otkup od Jelenine familije

Okončano je suđenje Branislavu Matiću i Draganu Jeriniću zbog kidnapovanja dede Jelene Đoković, supruge slavnog tenisera.

Pred Višim sudom u Valjevu danas je doneta presuda optuženima za otmicu Milosava Radisavljevića (81), dede Jelene Đoković, supruge proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, koja se desila u julu 2018. godine u Ljigu.

Podsetimo, deda supruge Novaka Đokovića pronđen vezan u kukuruzištu. On je bio vezan lisicima za betonsku banderu odakle je dozivao u pomoć. Tuda je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. 

Otmičar je tražio miliona evra za otkup, a ideju da otme dedu Đokovićeve supruge, dobio je tokom izdržavanja prethodne kazne od pet godina zatvora zbog razbojništva. On je, tada, došao na ideju da upadne u kuću Miloslava Radisavljevića i otme ga, nakon čega će tražiti otkup. 

Naime, on je u zatvoru gledao jednu emisiju u kojoj je gostovala Jelena Đoković i koja je, između ostalog, pričala o svom deki. Tada je Matiću sinula ideja da ga otme

Radosavljević je ispričao policiji da su u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće.

Branislav Matić već odavno je poznat istražnim organima, a osuđivan je na ukupno 14 godina zatvora, i to zbog razbojništva, teških krađa i nedozovljenog posedovanja oružja.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 5 godina

Nerazumem,a onaj Milic sto je ubio decka ,izasao posle cetiri i po godine,a ovaj dobio deset,nerazumem

Coyote Nerosius

pre 5 godina

E državo moja, za otmičara 10 godina, a za ubistvo kod Niša 7 godina, a za Miliča 4 godine. Nešto smrdi u državi Srbiji.

Milan

pre 5 godina

Silovatelji dece pedofili ubice,a ovaj ne mogu da verujem.sramota.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija