• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer.rs

01.03.2019

12:13

(FOTO) BEOGRAĐANKA MINA BRUTALNO PRETUČENA U GRADSKOM PREVOZU! Samo je htela da pomogne vozaču i drugoj putnici!

Vesti

(FOTO) BEOGRAĐANKA MINA BRUTALNO PRETUČENA U GRADSKOM PREVOZU! Samo je htela da pomogne vozaču i drugoj putnici!

Podeli vest

U gradskom autobusu na liniji 95 dogodio se neviđen okršaj putnika, kada je deblji kraj izvukla jedna devojka koja je krvava izašla iz autobusa. Na nju se okomio stariji čovek, jer ga je upozorila na njegovo neprimereno ponašanje

- Pretučena sam upravo u autobusu 95 od strane starijeg gospodina. Udario me je pesnicom u oko i glavu i počeo da šutira. Razlog je što sam mu rekla da se ne ponaša nasilno prema devojci koju je grubo izvukao iz autobusa da bi ušao i drao se na vozača 95 što kasni 30 minuta - napisala je ona.

Kako je dodala i sama je udarila napadača u odbrani jer ju je, napisala je "udarao besumično".

 

 

- I pošla sam za njim van autobusa i rekla policajcima sa Zelenog venca da ga zaustave jer hoću da ga prijavim. Sačekala sam policiju i hitnu pomoć. Voze me u Urgentni centar. Nasilnik je prijavljen i zadržan do dolaska patrole - dodala je na svom Tviter profilu.

ŽENU PRED DETETOM SILOVALI MUŽ, KUM I NJIHOV PRIJATELJ! Terao je da jede izmet, bušio burgijom po rukama, stavljao ljute paprike u nos! OVAKVO ZVERSTVO JE NEZAPAMĆENO U SRBIJI, a Tužilaštvo i dalje ĆUTI!

 

Na poziv za pomoć oglasila se saobraćajna policija, tvrdi ova sugrađanka.

Legitimisala ga je policija koja reguliše saobraćaj na Zelenom Vencu i patrola posle koja je došla. Prvo su mene ispitali i odmah ubacili u hitnu pomoć i poslali u Urgentni centar jer je  - napisala je na Tviteru.

MARKO MILIĆEV PUŠTEN IZ ZATVORA! Ubica iz "kantrimena" je SLOBODAN ČOVEK!

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP. U stanicu je priveden D. B. (82) koji je pretukao devojku.

- Možemo da potvrdimo da je ovaj događaj bio jutros u 8.50, na autobuskoj stanici Zeleni venac u smeru ka Novom Beogradu. Povređena devojka prevezena je u Urgentni centar, a muškarac je priveden - kažu u MUP.

Čeka se odluka tužioca da li će mu biti određen pritvor ili će protiv njega biti podneta prijava u redovnom postupku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Policija je verovatno bila na nekom od zadataka ispijanja kafućina pošto ih nema na terenima po običaju,tako da možeš dobiti batine bilo gde u sred bela dana.Nekad su patrolirali ulicama,šta je sad.

Milos

pre 5 godina

Zasto se petljas devojko tamo gde ti nije mesto, nisi ti policajac a ni zastitar..

Aksman

pre 5 godina

Zaboravio je da uzme tablete i eto makljaze. Kakav li je zivot imao kad u 82-goj bije devojku koja moze unuka da mu bude? Pojacajte mu terapiju.

Pinokio

pre 5 godina

Nešto tu baš ne paše - biće vrlo zanimljivo da čujemo i drugu stranu priče. Neće baš biti da će starac od 82 godine tek tako, iz čiste obesti, da izudara devojku od 25 godina. Iskreno, ne bi me ni najmanje iznenadilo da je ova "jadna" devojka vređala dekicu od 82 godine i dobila ono što je trebalo odavno da dobije od roditelja ... živi bili pa videli, baš me zanima rasplet

Eto

pre 5 godina

Pa matori je, ako mu se bas mnogo zurilo, mogao za tih pola sata i peske da stigne na odrediste, a ti devojko, presavi tabak, pa ga tuzi ya ono, bol, strah, bruka..., ama nakiti i pokupi mu sve iz kuce, sem celjadi i kucnih ljubimaca. Pa neka posle izigrava siledziju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija