• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

03.03.2019

09:30

NEBOJŠA UBIJEN ZBOG DUGA ZA DROGU! Rešena misterija ubistva mladića u Somboru!

Vesti

NEBOJŠA UBIJEN ZBOG DUGA ZA DROGU! Rešena misterija ubistva mladića u Somboru!

Podeli vest

U istrazi ubistva Nebojše Karana (26) iz Sombora, koji je nakon 18 dana potrage nađen mrtav u bašti salaša na putu Sombor - Subotica, i to sa dve rane nastale mecima iz vatrenog oružja, policija je došla do saznanja da je mladić dugovao novac dilerima droge

Karan je, kako saznajemo, već duže vreme koristio drogu i navodno je dugovao onima koji su ga snabdevali. Neke informacije ukazuju da je čak od zelenaša pozajmljivao novac da bi platio za svoj porok.

- Iako njegova okolina tvrdi da nije bio povezan sa ljudima iz kriminogene sredine, naša saznanja ukazuju da je bio zavisnik. Sumnjamo da iza njegovog ubistva stoje oni od kojih je pozajmio novac da bi platio drogu ili diler kome je dugovao veliku sumu za "potrošenu robu" - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Nebojša Karan, prema našim saznanjima, ranije nije povezivan sa narko - miljeom Sombora, a jedino je privođen zbog tuče u jednom lokalu.

Podsećamo da se mladiću izgubio svaki trag 9. februara oko 20 sati, kada je nakon kratkog poziva, izašao iz porodične kuće bez mobilnog telefona. Njegov brat i otac bili su kod kuće, ali su čuli samo zatvaranje ulaznih vrata, misleći da je Nebojša izašao napolje.

Međutim, posumnjali su da nešto nije u redu kada su shvatili da on nije poneo svoj mobilni telefon i nestanak su prijavili policiji. Prema rečima njegove majke Radmile "njen sin nikada ne ode nigde ni na 15 minuta, osim ako ode do kapije u dvorištu, a da se ne javi i telefon je uvek imao sobom".

Foto: Privatna arhiva/Facebook

 

TRAGEDIJA! Posle 18 dana potrage NEBOJŠA PRONAĐEN MRTAV, neko ga je UPUCAO U GRUDI I GLAVU!

Nestalog mladića tražila je i šira familija, komšije i njegovi školski drugovi. Niko u porodici i njegovom okruženju nije posumnjao da je Nebojša mogao da bude povezan sa kriminogenom sredinom. Njegova majka tvrdi da su u porodici vladali normalni odnosi, a da je njen sin vodio miran život.

Baš na dan nestanka, kum mu je javio da je dobio kumče. Završio je srednju školu, položio vozački ispit i upisao kurs engleskog jezika. Iako su se tokom istrage ljudi javljali policiji sa nekim informacijama, nijedna nije dala rezultate. Majka ne smatra da su bile lažne, već da jednostavno nisu dovele do razrešenja.

Telo Nebojše Karana nakon 18 dana, pronađeno je na napuštenom salašu, kilometar od porodične kuće sa prostrelnim ranama, u glavu i stomak.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je upucan pre otprilike dve nedelje, utvrdili su mrtvozornici na osnovu rana koje su zatekli na beživotnom telu 26-godišnjaka.

Porodica je nakon njegovog nestanka proverila sve telefonske brojeve, ali nisu dobili nove informacije o njihovom sinu i bratu.

Kako je njegova majka ranije izjavila ne sumnja ni na koga, "kada listam njegov telefon svi su mi u imeniku dobri, a onda na mah mislim drugačije".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sve drogiraši

pre 5 godina

Verovatno, videlo se odmah po slici da nije nešto u redu sa njim i da je od takvih

Mile lala

pre 5 godina

Саучешће родитељима. Тешко њима. Али можда су и ........ Полиција треба да нађе извршиоце и суд да их казни на доживотну. Али све док у Србији не буде уведено да се иде на доживотну или смртну за било какву везу са дрогом. И затвори за такве морали би бити потпуно безусловни за људски живот. Никако хозели "Б" кстегорије.

petar

pre 5 godina

Bez brige, sve će to zataškati somborska policija koja u poslednjih nekoliko godina nije rešial nijedan slučaj ubistva u Somboru i okolini. Nije se ni oglasila. Oni postoje zbog sebe, a ne zbog gradjana zbog kojih su plaćeni. Nažalost.

Kalimero

pre 5 godina

Eto ti ga sada, a juče čitam kako se radi o primernom mladiću kad ono narkoman a verovatno i diler čim su ga tako brutalno overili! Verovatno ne bi trebao da bude problem naći ubice u maloj sredini kakva je Sombor, gde se svi znaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija