• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.03.2019

22:23

(FOTO) MAJKA UGUŠILA BEBU, PA POKUŠALA DA SE UBIJE! Detalji stravičnog čedomorstva u blizini Kučeva!

Vesti

(FOTO) MAJKA UGUŠILA BEBU, PA POKUŠALA DA SE UBIJE! Detalji stravičnog čedomorstva u blizini Kučeva!

Podeli vest

Živadinka S. priznala je da je u petak oko četiri sata ujutru u porodičnoj kući ubila svoju tromesečnu bebu * Požarevačka policija ju je u poslednjem trenutku sprečila da nožem sebi prereže vrat i vene na ruci

Živadinka S. (23) iz sela Mustopić kod Kučeva uhapšena je juče jer je u porodičnoj kući ubila svog tromesečnog sina L. V. Ona je na saslušanju hladnokrvno priznala da je u ranim jutarnjim časovima dete ugušila papučom koju mu je stavila preko nosa i usta, ali nije objasnila zašto je ubila sina.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, stravičan zločin je otkriven nakon što je požarevačka policija dobila obaveštenje da Živadinka S. želi da se ubije.

Šok policajaca

- Patrola je odmah upućena u selo Mustopić kako bi sprečila ženu da počini samoubistvo. Nakon dolaska u kuću Živadinka S. nije pronađena. Ipak, policajci su odlučili da pregledaju kuću i okolinu kako bi proverili da se nesrećna žena nekim slučajem nije ubila na nekom skrovitom mestu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Na krevetu je primećena beba koja se nije pomerala. Policajci su bili šokirani kada su otkrili da dete ne spava već da je mrtvo. Ubrzo su forenzičari utvrdili da dete ima mnoge povrede po glavi i licu i da nije preminulo nego da je ubijeno, tačnije ugušeno.

Telo na obdukciji


Telo tromesečnog L. V. je nakon uviđaja poslato na obdukciju. Tamo bi trebalo da se utvrdi precizno kako je dete zapravo ubijeno i da li je istina to što je Živadinka rekla.

Tada je počela intenzivna potraga za Živadinkom S.

- Nakon nekoliko sati ona je pronađena na obodu sela Mustopić kako besciljno hoda sa nožem u ruci. Kada je primetila patrolu policije, zapretila je da joj ne prilaze jer će se ubiti nožem. Pregovaranje je trajalo izvesno vreme, a za to vreme ona je sečivo stavljala sebi pod grlo, a u drugom trenutku je nož prislanjala na vene na ruci. Ipak, ona je ubrzo savladana i stavljene su joj lisice na ruke - navodi Informerov izvor iz istrage.

(FOTO) OVO JE MAJKA UBICA IZ KUČEVA! Rođenu bebu gušila i udarila u glavu!

Foto: Informer

On objašnjava da je Živadinka S. na saslušanju prvo ćutala, ali da je posle izvesnog vremena priznala stravičan zločin, i to na zapanjujuće hladnokrvan način.

- Osumnjičena je objasnila kako je to učinila. Rekla je da je dete ugušila oko četiri sata ujutru i to tako što mu je papuču stavila na nos i usta i nije mu dala da diše. Međutim, kada je upitana zašto je to učinila, ona nije znala da odgovori - priča sagovornik iz istrage.

Teško ubistvo

Prema njegovim rečima, posle kraćeg ćutanja Živadinka S. se ispovedila rekavši da je sebi htela da oduzme život zbog svog drugog deteta, blizanca ubijenog L. V.

- Ona je ispričala da je to dete smešteno na Institutu za majku i dete jer ima velike zdravstvene probleme. Rekla je da je mislila da joj je to dete preminulo i da je zato sebi htela da oduzme život. Međutim, nije pojasnila zašto je tako mislila ili ko joj je to rekao. Što je najgore, ona nije umela da objasni kakve to veze ima sa ubistvom njene tromesečne bebe.

Nakon saslušanja njoj je određen pritvor, a tereti se za teško ubistvo, za šta je zaprećena kazna do 40 godina robije.

Meštani ovog sela kažu da Živadinka ima psihičke probleme, a da se njen nevenčani suprug Ljubiša V. već nalazi u bolnici na psihijatriji.

- Verovatno su joj živci dodatno popustili kada se njeno dete razbolelo. A što je ubila bebu, to samo ona zna. Svakako da je ovo strašno - pričaju komšije ove porodice.
 

UHAPŠENA MAJKA MRTVE BEBE U KUČEVU! Ugušila je rukama!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija