• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

14.03.2019

18:07

NEKOLIKO PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE, A ONDA JE SKOČILA U BUNAR! MUŽ KRENUO ZA NJOM! Jezivi detalji užasa kod Prokuplja!

Vesti

NEKOLIKO PUTA POKUŠALA DA SE UBIJE, A ONDA JE SKOČILA U BUNAR! MUŽ KRENUO ZA NJOM! Jezivi detalji užasa kod Prokuplja!

Podeli vest

Zlata i Miroljub Paunović pronađeni su oko 9 sati jutros u bunaru u dvorištu njihove kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je njen suprug zadobio brojne povrede

Kako mediji prenose, Zlata i Miroljub su živeli sami u kući u selu pored Prokuplja.

Nesrećna žena je jutros skočila u bunar u dvorištu kuće, koji je dubok desetak metara, iz kojeg su inače vadili vodu za piće. Njen suprug je to video, pokušao je da je spreči, a zatim je sišao u bunar da bi joj pomogao.

Međutim, kako pričaju meštani, nije mogao da izađe iz bunara pa je počeo da doziva pomoć.

TRAGEDIJA U PROKUPLJU! Žena upala u bunar, muž za njom!

 

Njegove povike čuo je komšija, koji je ušao u njihovo dvorište, video Miroljuba u bunaru i odmah pozvao policiju, vatrogacsce i Hitnu pomoć. Vatrogasci su Miroljuba izvukli iz bunara i prevezen je u bolnicu.

Kako prenose mediji, Zlata je već nekoliko puta pokušala sebi da oduzme život. Poslednji put pre mesec, dva dana.

Meštani kažu da je bila psihički bolesna, kao i da je bila na lečenju.

- Ona je bila dobra žena, nasmejana. Ali pre nekoliko godina počela je da se čudno ponaša, gubi - kažu meštani Berilja koji su u šoku posle tragedije u dvorištu Paunovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija