• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2019

00:21

ČOPOR ŠIPTARA NAPAO PREKO IBRA: Dvojica srpskih mladića pretučena u severnom delu Mitrovice!

Vesti

ČOPOR ŠIPTARA NAPAO PREKO IBRA: Dvojica srpskih mladića pretučena u severnom delu Mitrovice!

Podeli vest

Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus

Incident se dogodio u ulici Nemanjina, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L.M. i M.K., prenosi taj radio. 

Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića.

Njima je pomoć ukazana u Kliničko bolničkom centru u severnom delu Mitrovice gde su hospitalizovani.

Otac jednog od napadnutih mladića rekao je da je tridesetak Albanaca nasrnulo na njegovog sina i njegovog druga. 

ŠIPTARI PRAVE PETICIJU ZA OSVAJANJE SEVERNE MITROVICE: Treba im 10.000 potpisa i onda sve ide u...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 5 godina

STOP KRETANJU ALBANSKIH VOZILA KROZ SRBIJU DOK SE NE POHAPSE NASILNICI!Ukoliko se pohapse ultimatum ... DA SE U ROKU OD NEDELJU DANA OSUDE NA ZATVOR ILI OPET ,,STOP,,? ... I tako stalno pa kome se smuči!Ako se to albancima ne dopadne niko im ne brani da idu kanjonom Morače i serpentinama Hrvatske.

SS

pre 5 godina

Neće možda šipci vojno intervenisati gde su Srbi,već će ovako prebijati i maltretirati Srbe,dok ne pobegnu sa KiM ili dok ne uzvrate,pa će da proglase kako Srbi napadaju njih.Šta sad preduzeti.

Ncncnc

pre 5 godina

Copor siptara?! Pa ne mogu svi biti necoporni kao vi iz informera. Da vas ne poznajemo skupo bi vas platili.

sloba

pre 5 godina

Pravimo se TOSE to je najbolje za sada, samo kosovo je amerima novi Vietnam ko shvata?oni hoce Kosovo i deo Albanije u svojim rukama 100 odsto ,to valjda zna nasa vlada i narod Srbije a izdajice Srpstva ce ih jos biti, nazalost! sve do tada kada ce se svi gradjani Srbije ujedine i proteraju Satanu to je i Lazareva kletva!!! koliko ce jos proci do tada ostaje na narodu i kletvu Lazarevu.

milos44

pre 5 godina

ti šiptari žive u severnem delu i non stop provociraju mlade devojke koje se vraćaju kući ili ako vide da su momci u manjini (jedan ili dvojica).

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija