• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

16.03.2019

10:04

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ DOBIJA EPILOG?! NAĐENA KRV U AUTU, ALI DOBRO OPRANA!

Vesti

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ DOBIJA EPILOG?! NAĐENA KRV U AUTU, ALI DOBRO OPRANA!

Podeli vest

Detalji veštačenja koje je stiglo u Tužilaštvo, a tiču se ubistva u Borči: Nedvosmisleno utvrđeno da je reč o biološkom tragu Jelene Marjanović na zadnjem sedištu "mercedesa"

Golim okom nevidljiv trag krvi na zadnjem sedištu "mercedesa" Jelene Marjanović bio je mnogo jači i obilniji u trenutku nastanka, ali je, u međuvremenu - opran. Može da se pretpostavi, imajući u vidu intenzitet i veličinu, da je reč o relativno svežem tragu. Ipak, ne može da se preciznije odredi kada je tačno krvava mrlja nastala!

Ovo je suština veštačenja koje je u petak stiglo u Više javno tužilaštvo u Beogradu, a tiče se krvavih mrlja u vozilu pevačice Jelene Marjanović, ubijene na nasipu u Borči. U "mercedesu" su pronađene vidljive, ali i golim okom nevidljive krvave mrlje.

Ogrebotina, biciklista, telefon...

Apelacioni sud u Beogradu naložio je niz veštačenja. Zatraženo je da se utvrdi i da li u ogrebotini na ruci Zorana Marjanovića ima DNK njegove supruge (nalaz je bio negativan), zatim da se dodatno veštači telefon optuženog (da li je bio ugašen ili nije korišćen), kao i prostorno i vremensko veštačenje telefona bicikliste M. R.
Zahtevano je i da se mala Jana, ćerka Jelene i Zorana, ispita pod dodatnim uslovima. Svi nalozi Apelacionog suda su završeni, osim poslednjeg.

- Nedvosmisleno je utvrđeno da je reč o biološkom tragu koji pripada Jeleni Marjanović - navodi izvor iz tužilaštva.

- Ipak, nauka nije toliko napredovala da bi veštaci bili precizniji. U ovom trenutku se ne zna da li je ona krvarila u autu tokom ranije povrede, ili je auto korišćen za prikrivanje tragova zločina - kažu osobe iz istrage. 

Za brutalni zločin sumnjiči se Jelenin suprug Zoran Marjanović, ali optužnica protiv njega još nije usvojena. Pevačica se nekoliko meseci pre zločina povredila menjajući gumu na svom "mercedesu". Tada je gotovo ogulila nadlanicu leve ruke. Slike svojih povreda postavila je i na društvene mreže, uz opis kako su rane nastale.

Kada je, međutim, zverski ubijena 2. aprila 2016. godine policija je u potrazi za zločincem detaljno pregledala i njen auto. Tada su uočene krvave mrlje na zadnjim naslonima, a detaljnim pregledom uočene su i krvave mrlje ispod tapacirunga. U mišljenju veštaka, koje je sada stiglo, navodi se da je u vreme nastanka to bio jači trag, ali da je on "na neki način većim delom bio uklonjen".

FORENZIČAR ŠIPKA ZNA KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ: U otvorenom pismu javnosti protestuje JER NIJE SASLUŠAN KAO SVEDOK?!

U ranijim optužnicama koje su podizane protiv Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, a potom vraćane na doradu, tužilac je postavljao pitanja o poreklu ovih mrlja. Do danas je to ostalo nepoznato, a ni poslednji rezultati veštačenja ne daju odgovor na pitanje kada su i kako nastali ovi krvavi tragovi u kolima Jelene Marjanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 5 godina

Шта је ту ново? За те трагове се зна од почетка.

Stole

pre 5 godina

Kako vas Zoran vuce za nos, kao krv je nastala iz posekotine par dana ranije. Pa kako onda Niko prilikom obdukcije nije primetio tu povredu? Nasedate na njegovu pricu evo vec 3 godine, a da niste krenuli dalje od pocetka…...ja bih se stideo da sam na vasem mestu…..!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija