• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

16.03.2019

12:04

STRAH JAČI OD RAZUMA: NIJE ME MOJ ĐORĐE POVREDIO! Brutalno pretučena Ivana BRIZNULA U PLAČ PRED POLICIJOM I DALA ŠOKANTAN ISKAZ!?

Vesti

STRAH JAČI OD RAZUMA: NIJE ME MOJ ĐORĐE POVREDIO! Brutalno pretučena Ivana BRIZNULA U PLAČ PRED POLICIJOM I DALA ŠOKANTAN ISKAZ!?

Podeli vest

Devojci se u očima video strah. Kada su je policajci pitali o povredama, počela je da muca i priča o padu niz stepenice

Ivana Filipović pokušala je da zaštiti svog dečka Đorđa Lackovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je brutalno pretukao motkom, kasapio nožem i pekao peglom! Ivana Filipović (22), koju je, kako se sumnja, u utorak u zajedničkom stanu u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), u prvi mah nije želela da kaže kako je zadobila brojne povrede i opekotine po telu.

Kako Alo saznaje, ona je po prijemu u bolnicu lekarima rekla da se povredila prilikom pada!

- Ivana je privatnim automobilom dovezena u bolnicu sa polomljenim rebrima, isečenim nogama i opekotinama od pegle po telu. Međutim, kada su je lekari pitali kako je zadobila te povrede, ona je snuždeno rekla da se saplela i pala niz stepenice - tvrdi za Alo izvor blizak istrazi.

Ivana u ozbiljnom stanju

Stanje Ivane Filipović se u petak pogoršalo, ali kako saznajemo, nije životno ugrožena. Ivana je zbog teških povreda iz Urgentnog centra u Novom Sadu prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije. Konstatovano je da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša i plućnog krila, probušena joj je plućna maramica, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Ivana je u bolnici sve ubeđivala da su povrede samo od pada i da nema razloga da „dižu frku". Međutim, lekari su reagovali kako treba i slučaj su prijavili policiji. U bolnicu je odmah poslata patrola, koja je od Ivane uzela izjavu.

- Devojka je bila u stanju šoka, a u očima joj se video strah. Kada su je policajci pitali da im objasni kako se povredila, počela je da muca i da priča o padu niz stepenice. Govorila je nepovezano i objašnjavala da je u pitanju nesrećni slučaj. Iskusni policajci su joj povlađivali i puštali je da priča, ali su je u onda upitali gde joj je dečko. To pitanje je bilo pun pogodak jer je Ivana briznula u plač i rekla: „Nije me moj Đorđe povredio" - objašnjava naš sagovornik.

PI*KA OD ČOVEKA! IŽIVLJAVAO SE NAD DEVOJKOM, PA PLAKAO I KUKAO NA SASLUŠANJU!

Iskusnim policajcima je odmah bilo jasno da Ivana, uprkos preživljenoj torturi, pokušava da zaštiti dečka.

- Otvoreno su joj rekli da znaju da nije povređena prilikom pada, već da je očigledno da je pretučena i da nema razloga da štiti napadača. Predočili su joj da to može da se ponovi, ali da onda posledice mogu biti mnogo gore - kaže sagovornik i dodaje da je to žrtvu nateralo da progovori o svemu.

Tada je Ivana priznala da se posvađala sa dečkom, sa kojim živi već neko vreme.

- Rekla je da su ona i Đorđe kobnog dana oko podneva počeli da se svađaju jer je on ljubomoran. Ispričala je da je on u naletu besa počeo da je udara i da se nije obazirao na njene molbe da prestane. Tukao ju je rukama, nogama, palicom, pekao peglom, pretio i vitlao nožem, a zatim je izašao iz stana. Tada je pozvala prijateljicu, koja ju je dovezla do bolnice - prepričava naš sagovornik.

ISPOVEST DRUGARICE BRUTALNO UNAKAŽENE DEVOJKE: Đorđe je pretio Ivani da će joj UBITI BRATA I IŠČUPATI MATERICU ako ga prijavi policiji!

Kako kaže, devojka je štitila Đorđa jer joj je pretio.

- Bojala ga se jer joj je zapretio da će biti svašta ukoliko ga prijavi. Rekla je da je on dobar, ali da ima izlive besa u naletu ljubomore i da tada gubi svaku kontrolu i ljudskost. Ćutala je iz straha od reakcije okoline i sramote - kaže sagovornik. 

Nakon prijave, policija je locirala i uhapsila Lackovića, kome je određen pritvor do 30 dana. Tokom saslušanja osumnjičeni se, kako saznajemo, u početku držao gordo, da bi na kraju skoro plačnim glasom počeo da objašnjava koliko voli Ivanu i da nije želeo da je povredi.

- Priznao je da ju je tukao motkom, mučio vrelom peglom i sekao nožem, ali se i pravdao da je to uradio u naletu ljubomore. On je objašnjavao da nije bio svestan da je toliko povredio devojku koju neizmerno voli - kaže naš izvor.

UDARAO JE O RADIJATOR DOK GA NIJE IŠČUPAO, SLOMIO JOJ PRST DA NE MOŽE DA SE BRANI! Majka unakažene Ivane iz Novog Sada otkrila STRAVIČNE detalje!

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđe je i ranije u naletu ljubomore dizao ruku na Ivanu, ali se nakon razgovora sa njenim bratom prividno primirio. Nakon što ju je u utorak brutalno pretukao, njenom bratu je poslao poruku sa molbom da ne mešaju policiju.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca smederevac

pre 5 godina

Kakva lepa devojka a nasla budaletinu ....mora da je zastiti i drustvo a i porodica .

Jovan

pre 5 godina

Šta joj vredi lepota kad je glupača praznoglava ?

Bas tako

pre 5 godina

Pre par godina slicna prica i na pitanje zasto ga nije prijavila i zasto ga je trpela sve godine ona odgovara:"ali ja ga volim...".E pa kad ga volis nek te bije...

Vladimir

pre 5 godina

Ajde prekinite vise sa ovakvim vestima i izigravanjem suda i policije

zora

pre 5 godina

Kaze da je nije on mlatio,pustite devojku da bude srecna u ljubavi do sledecih batina a mozda i gora.Zene su neverovatne kukavice a muskarci zivotinje.

Milos

pre 5 godina

Slusaj druze moj...da si mog nekoga tako isprebijao...dobro bi me zapamtio pa da si deset puta jaci...

Duka

pre 5 godina

E super joj je brat kad mu ovaj prebije sestru a on se dogovori sa njim da je ovaj više ne bije.... A ni manje.... Sreća njegova što ona nije moja sestra,makar i desto koleno,a ne još rođena,ko ovom junaku što pregovara,jadan...

Lazar

pre 5 godina

Ona ce ga prijaviti sud ce ga osuditi na dve tri god robije.... Izace napolje nacice ovu nesrecnicu i eto problema.... Ovo je pitanje nase raspale drzave koja nema ni zakona ni nicega.... Ovo se resava oko za oko zub za zub da sam brat ove devojke ili da mi je cerka ovaj mamlaz bi vec odsluzio kaznu...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija