• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.03.2019

11:01

HAOS KOD MOSTA NA ADI! Automobil se zakucao u banderu!

Vesti

HAOS KOD MOSTA NA ADI! Automobil se zakucao u banderu!

Podeli vest

Usled pucanja vodovodne cevi na Banovom brdu, voda je nanela veliku količinu mulja na kolovoz, a zbog klizave ulice, jedan vozač izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u banderu

Nezgoda se dogodila na prilazu Mostu na Adi od strane Čukarice, javlja RTS. Vozač "opel agile" udario je u banderu javne rasvete, kada je izgubio kontrolu nad vozilom  zbog ogromne količine mulja  i blata na kolovozu. 

Vozač je zadobio lakše povrede u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Zbog pucanja vodovodne cevi, Paštrovićeva ulica na Banovom brdu je zatvorena za saobraćaj. Izmenjeno je i kretanje vozila javnog prevoza na linijama 12a, 23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 87 i 88.  Paštovićeva, Kirovljeva, deo Radničke i okolne ulice nemaju vodu. 

PUKLA VODOVODNA CEV KOD ADE, SAOBRAĆAJ PREUSMEREN IZ PRAVCA BANOVOG BRDA KA CENTRU!

Na terenu su brojne ekipe komunalalnih službi i saobraćajci koji preusmeravaju saobraćaj, a nadležni kažu da bi kvar trebalo da bude saniran do kraja dana.


Sve autobuske linije koje saobraćaju preko Banovog brda idu zaobilaznim putem, odnosno ne prolaze kroz Radničku ulicu, već preko petlje Hipodrom, rečeno je Tanjugu u GSP Beograd. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija