• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

06.04.2019

15:29

PUCAO U NEPOKRETNU MAJKU, PA PRESUDIO SEBI?! 10 dana NIKO NIJE PRIMETIO DA SU MRTVI! Užasni detalji tragedije na Zvezdari!

Vesti

PUCAO U NEPOKRETNU MAJKU, PA PRESUDIO SEBI?! 10 dana NIKO NIJE PRIMETIO DA SU MRTVI! Užasni detalji tragedije na Zvezdari!

Podeli vest

Tela Dobrile T. (73) i njenog sina Miloša T. (43) pronađena su jutros u stanu u Ulici Vjekoslava Kovača broj 16 na Zvezdari, prema nezvaničnim informacijama sin je najverovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi

Kako "Blic" nezvanično saznaje, žena je bila nepokretna zbog nesreće koju je doživela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio od kuće. Ubijena je bila penzionisani sudija Okružnog suda u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

STRAVIČNA TRAGEDIJA NA ZVEZDARI! Pronađena DVA BEŽIVOTNA TELA u stanu, vatrogasci zatekli JEZIV PRIZOR, LEŠEVI MAJKE I SINA TRULILI DANIMA!

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najverovatnije dogodilo pre više od deset dana.

U komšiluku kažu da nisu čuli ništa sumnjivo. Samo pojedini stanari kažu da se sećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz komšijine radionice.

Predsednica stanara zgrade u kojoj su živeli, kaže da je muškarac uvek bio doteran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vreme ide u nabavku.

PEDOFIL IZ ŠAPCA SLAO DECI FOTOGRAFIJE SVOG POLNOG ORGANA! Meta manijaka bila su i deca od samo 8 godina!

Komšije tvrde da nisu znali puno o njemu, te da ga nikad nisu videli u bilo kakvom društvu.

- Nikada nismo videli da je doveo devojku, niti da se družio sa bilo kim - kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živeli u toj zgradi.

Policija obavlja uviđaj na licu mesta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija