• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telgraf

09.04.2019

11:52

NAJTRAŽENIJI HRVATSKI BEGUNAC PAO U SRBIJI!  Godinama se uspešno skrivao, A SADA JE "KRALJ KOKAINA" KONAČNO DOLIJAO!

Vesti

NAJTRAŽENIJI HRVATSKI BEGUNAC PAO U SRBIJI! Godinama se uspešno skrivao, A SADA JE "KRALJ KOKAINA" KONAČNO DOLIJAO!

Podeli vest

FAST jedinica Hrvatske u saradnji sa FAST jedinicom Srbije, dana 6. aprila 2019. godine na području Srbije, locirala je i uhapsila dugogodišnjeg begunca Darjana Ješovnika.

Darjan Ješovnik je u begu od 2011. godine te je za njim bila na snazi međunarodna potraga i Evropski nalog za hapšenje zbog sumnje se da je deo zločinačkog udruženja čiji su članovi iz Južne Amerike prokrijumčarili najmanje 718 kilograma kokaina prema Hrvatskoj, Sloveniji, Španiji i Holandiji. Svi članovi zločinačkog udruženja, uhapšeni su u ranijim akcijama policija na području Španije, Hrvatske i Srbije, međutim Darjan Ješovnik je uspeo da pobegne, javlja MUP.

Nakon raspisivanja poternice pobegao iz mesta prebivališta u Ljubljani, Republika Slovenija i vešto se sakrivao na području više država. Upornim i istrajnim radom policijskih službenika Odeljenja za ciljane potrage i precizno lociranje/FAST Hrvatska u saradnji sa FAST jedinicama Srbije, Crne Gore, Slovenije, Italije, Španije i Holandije, proveravani su i praćeni svi tragovi do kojih su došli policijski službenici.

UŽAS U KUČEVU! Muškarac svoju bivšu partnerku ubo NOŽEM U VRAT!

Lociranje i hapšenje Darjana Ješovnika pripremano je duže vreme, nakon što je operativnim radom policijskih službenika FAST Srbije utvrđeno da se koristi lažnim identitetom. Prilikom prelaska državne granice između Srbije i Mađarske, ciljano je izdvojen, identifikovan i uhapšen od strane policijskih službenika FAST Srbije u subotu oko 18.50 sati.

Darjan Ješovnik je duže vreme označen kao jedan od najtraženijih begunaca Hrvatske, a aktivno traganje i operativan rad policijskih službenika Odeljenja za ciljane potrage i precizno lociranje/FAST Hrvatska, potpomognut je bio i saradnjom sa Evropolom gde se nalazio kao jedan od pripadnika liste najtraženijih begunaca Evrope.

ŠOKANTNO OTKRIĆE U SLUČAJU HAPŠENJA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na listi mušterija NAŠ POZNATI POLITIČAR, bivši košarkaš i PLAĆENI UBICA

Darjan Ješovnik je slovenački državljanin rođen u crnogorskim Pljevljima, rodnom mestu narko-bosa Darka Šarića. Na poternici se našao kao jedan od osumnjičenih u verovatno najvećoj međunarodnoj operaciji suzbijanja trgovine kokainom u Evropi, operaciji "Balkanski ratnik", usmerenoj upravo protiv Šarića i njegovog kartela. Optužen je u slučaju krijumčarenja 338 kilograma kokaina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Nekad davno bila jednom jedna lepa država Juga i imala na zavidnom nivou njene odbrambene igrače,ali nestala je i osta jedna od sestara,u koju sad može da uđe i kurta i murta sa svih strana,da se kriju,provode,uživaju,bahate pogotovo potomci bivših sestara.

SRBA

pre 5 godina

MALO JE DROGIRAO PURGERE, MALO JE DROGIRAO JANEZE, ALI SAMO MALO!!! SRBIJA DA MU DA ORDEN!!!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija