• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

18.04.2019

08:01

UŽAS U NOVOSADSKOM NASELJU DONJE SAJLOVO: Pokušao samoubistvo, izbo se nožem, pa zapalio kuću

Vesti

UŽAS U NOVOSADSKOM NASELJU DONJE SAJLOVO: Pokušao samoubistvo, izbo se nožem, pa zapalio kuću

Podeli vest

Muškarac, star 36 godina, pokušao je večeras samoubistvo, a zatim je zapalio kuću u kojoj je živeo sam u novosadskom naselju Donje Sajlovo

Kako saznajemo, on se izbo nožem po levoj strani grudi, u blizini srca,kao i po stomaku, a ekipa Hitne pomoći ga je nakon zrinjavanja, prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

- Komšije su primetile požar oko 18 časova i pozvale vatrogasce i policiju. Prema prvim nalazima, muškarac se sam izbo nožem i podmetnuo požar, koji je efikasnom intervencijom brzo ugašen – kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.


Detalji će biti poznati nakon završetka uviđaja, koji je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija