• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Ivančević

19.04.2019

08:13

PREOKRET NA SUĐENJU! Transvestit promenio iskaz: SLUČAJNO SAM UBIO DEČKA, tukao me je zbog para, PA JE SAM NALETEO NA NOŽ!

Vesti

PREOKRET NA SUĐENJU! Transvestit promenio iskaz: SLUČAJNO SAM UBIO DEČKA, tukao me je zbog para, PA JE SAM NALETEO NA NOŽ!

Podeli vest

Goran Abdulov (35) zvani Jovana Tigrica ispričao da se u junu 2018. posvađao sa ljubavnikom Markom Radovićem (24) jer mu je ovaj dugovao 700 evra. Goran me je napao, zgrabio sam nož, a on se sam nabo na njega, kazao je Goran

Transvestit Goran Abdulov (35), koji se predstavljao kao Jovana Tigrica, priznao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je 8. juna 2018. ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24) u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Abdulov je, međutim, tvrdio da je sve bilo sasvim slučajno! Najpre su se, navodno, posvađali jer mu je Marko dugovao 700 evra, pa je ovaj počeo da ga bije! Kako je Goran rekao, u strahu je dohvatio nož sa frižidera i stavio ga ispred sebe, a Radović se sam nabo na njega!

Tigrica

Upoznali smo se preko sajta 'Badu', gde sam postavio svoju fotografiju kao žena, pod pseudonimom Tigrica
Goran Abdulov

Abdulov, koji je u procesu promene pola, juče je tokom dvočasovnog iznošenja odbrane detaljno opisao svoju vezu sa Radovićem, koja je trajala dve godine i osam meseci. Radović je, inače, rodom iz Nevesinja u BiH, a živeo je u Zemunu zbog studija.

- Upoznali smo se preko sajta 'Badu', gde sam postavio svoju fotografiju kao žena pod pseudonimom Tigrica. Za godinu dana javilo mi se stotinak zainteresovanih za upoznavanje. Kada mi se javio Marko, on je prvi izrazio želju da imamo seks, što me je zaintrigiralo - izjavio je Abdulov, govoreći o sebi čas u ženskom, čas u muškom rodu.

IZBO SAM GA ZBOG CRNKE: Ovako se na saslušanju branio tranvestit, OPTUŽEN ZA ZLOČIN IZ STRASTI!

Posle nekoliko dana dopisivanja, kako je rekao, prvi seks imali su 19. oktobra 2015. i zatim započeli "slobodnu vezu", koja je podrazumevala da imaju i druge partnere:

- Rekao mi je u startu da ima devojku Anđelu, ali da to nije ništa ozbiljno. Dolazio je kod mene svaki drugi-treći dan radi seksa. Voleo je i da mu kuvam... Međutim, od 15. decembra 2015. tražio je da stupimo u ozbiljnu vezu, na šta sam pristao jer sam ga zavoleo. On je, inače, tek u aprilu 2016. saznao da sam muško, i to mu nije smetalo.

Foto: Informer

Majka Gorana Abdulova i dalje veruje da je njen sin nevin

Majka: Željno čekamo operaciju

Goranova majka Dragica Radivojević kaže za Informer da je on sada u potpunosti žensko, nakon što je primio sve neophodne hormonske terapije:
- I on i ja željno iščekujemo operaciju promene pola. Međutim, na nju se i u normalnim uslovima dugo čeka, a u ovom slučaju, pošto je u pritvoru, treba da je odobri i postupajući sudija. Goran mnogo pati i propao je, posebno jer će ceo život da ga prati etiketa ubice. On to u suštini zaista nije, on je jedna nežna i napaćena duša. Jednako patim i za Markom i saosećam sa njegovom porodicom.

Na pitanje zamenika tužioca kako je moguće da Radović pola godine nije znao za njegov pol, Abdulov je odgovorio:

- U početku sam ja bio taj koji je određivao pravila kakve ćemo seksualne odnose imati! Kasnije je on preuzeo tu inicijativu, ali je počeo da bude nasilan. Iznenada se propio i postao agresivan. Insistirao je na sadomazohističkim odnosima, vezivao me i silovao dok ne prokrvarim!

Agresivnost Radovića, kako je istakao, dostigla je kulminaciju kada je pao godinu na fakultetu, pa je ujak iz Bosne odbio da ga dalje finansira i plaća mu kiriju za stan u Zemunu. Marko je zato odlučio da postane žigolo, da bi mogao da se izdržava, a Gorana je naterao na prostituciju!

- Spavao je za pare sa devojkama, muškarcima i parovima. I pored toga, pozajmljivao sam mu svake nedelje novac, koji sam zarađivao od prostitucije. Marko mi je pretio da će mi ubiti majku i brata, pa sam morao da se bavim prostitucijom. Nekoliko meseci sam tako pružao 'usluge' šestorici muškaraca, koji su mi plaćali za to od 60 do 100 evra.

(FOTO) MAJKA TRANSVESTITA GORANA ABDULOVA U ŠOKU NAKON POSETE SINU: Bio je kao avion, atributi savršenstvo, nije bilo toliko lepe devojke, a sad je na ivici života!

Međutim, sredinom 2017. Radović je odjednom počeo da izbegava Abdulova.

- Posebno je izbegavao svaku priču oko toga da mi vrati dug od 700 evra, koje sam skupljao za operaciju promene pola. Dva dana uoči ubistva, našli smo se kod Vatrogasnog doma u Zemunu da se razjasnimo oko duga, ali Marko mi je tada udario šamar. Rekao mi je da raskidamo - kazao je Goran.

MARKO ME JE TERAO NA PROSTITUCIJU, A ONDA HTEO DA ME OSTAVI... E ZATO SAM GA UBIO! Transvestit otkrio SAV PROLJAV VEŠ iz veze sa sudentom koga je ISKASAPIO

On je dodao i da je u naredna dva dana, zbog stresa, popio celu kutiju "bensedina", šaku "lorazepama" i "dijazepama", u kombinaciji sa pivom! Kada je kobne večeri otišao kod Marka, kako bi se raspravili oko para, zatekao ga je u "nekakvim seksi gaćama".

Foto: Informer

Goran Abdulov, Tigrica

- Pustio me je u stan, odmah sam osetio miris menstrualne krvi. Video sam tu krv na Markovom krevetu, znao sam da je bio sa nekom ženom... Pao mi je mrak na oči, a on je počeo da me vređa i da me bije. Mahinalno sam uhvatio nož sa frižidera... Nasrnuo je na mene i sam se nekako nabo na nož. Ja sam krenuo da bežim iz stana i tek sam tad video da je imao krv po sebi, ali je bio na nogama. Otišao sam kući i pokušao da se ubijem. Oblepio sam trakom ruke, noge i vrat, pa stavio kesu na glavu. U poslednji čas me spasla majka. Tek sutradan sam čuo da je Marko mrtav, a ja sam uhapšen. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
toma

pre 5 godina

Ispravka: Marko je sam sebe i tukao i namerno se nabio na nož, samo da bi napakostio Goranu, kada je konačno shvatio da je Goran muško i da je nesvesno bio pe*er jer nije ni znao gde gura onu stvar.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija