• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.04.2019

13:56

CARINICI ZAPLENILI 46.000 EVRA! U kolima nisu našli ništa sumnjivo, ali onda je usledilo iznenađenje!

Vesti

CARINICI ZAPLENILI 46.000 EVRA! U kolima nisu našli ništa sumnjivo, ali onda je usledilo iznenađenje!

Podeli vest

Carinici su u saradnji sa policijom 18. aprila 2019. godine na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina zaplenili 46.000 neprijavljenih evra pronađenih u torbici i džepu pantalona jednog od putnika

Kada je "audi" nemačkih registarskih oznaka kojim su iz te zemlje ka Turskoj putovala dvojica turskih državljana tokom noći stigao na red za kontrolu, oba putnika su carinskim službenicima rekla da nemaju ništa da prijave.

SRBIN I HRVAT PALI SA 170 KILOGRAMA MARIHUANE! Mislili su da imaju lukav plan, ali ipak dolijali!

Upitani za iznos novca koji sa sobom nose, odgovorili su da imaju svega 5.000 evra. Pregledom automobila nije otkriveno ništa sumnjivo, ali je kontrola putnika demantovala njihove reči.


Tada su carinici u torbici 32-godišnjeg vozača pronašli 60.000 evra, a u džepu pantalona koje je nosio na sebi još 6.000 bez ikakve potvrde.

PAO DILER DROGE IZ LESKOVCA! Podignuta krivična prijava!

Kako je suvozač izjavio da 10.000 evra pripada njemu, putnicima je vraćen iznos od po 10.000 evra, dok je ostatak od 46.000 privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka protiv vozača


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija