• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Večernji list

25.04.2019

13:55

TELA POGINULIH SRBA IZLETELA IZ KOLA, VOZILI 140 NA SAT! Stravične izjave očevidaca horora u Hrvatskoj!

Vesti

TELA POGINULIH SRBA IZLETELA IZ KOLA, VOZILI 140 NA SAT! Stravične izjave očevidaca horora u Hrvatskoj!

Podeli vest

Očevici stravične nesreće koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj, a u kojoj je poginulo četvoro državljana Srbije, kažu da su od siline udarca sve osobe izletele iz automobila! U kolima je jedino ostao mladić koji je sedeo na suvozačevom mestu, i on je ovu jezivu nesreću i preživeo

Vozilo u kom su se nalazile četiri osobe iz Srbije teško je oštećeno i u njemu su bila aktivirana oba vazdušna jastuka. Brzinometar je ostao zakucan na 140 kilometara na sat.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGLEDAJTE DIREKTAN UDAR AUTOMOBILA U BANDERU! Poginuli otac i dva sina kod Rume

U nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Jaknković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dečak N. R. U udesu je povređen suvozač Dragan Vučićević (28) i on je smešten u bolnicu u Vinkovcima. Povređeni mladić je, kako saznajemo, u stabilnom stanju.

Povređeni mladić je bio u stanju šoka, a u automobilu se našao samo pukom slučajnošću jer je tražio prevoz do Zagraba preko grupe "Tražim prevoz". On je jedini u automobilu bio vezan.

- Osoba koja je preživela zadobila je lakše telesne povrede i nalazi se u stanju šoka. Ostaće nekoliko dana na posmatranju u bolnici - rekla je Sonja Marinković, pr Opšte bolnice Vinkovci.

Naime, u vozilu marke "škoda oktavia" slovenačkih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Republike Srbije. Prema prvim informacijama, vozač je izgubio nad vozilom i sleteo s puta i udario u zaštinu ogradu uz auto-put. Nesreća se dogodila na auto-putu A3 u smeru ka Zagrebu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija