• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

07.05.2019

23:00

STRAVIČAN ZLOČIN U KOVILJU POTRESAO SRBIJU! Šutirao tasta nogama u glavu dok ga nije ubio, razlog je dete!

Vesti

STRAVIČAN ZLOČIN U KOVILJU POTRESAO SRBIJU! Šutirao tasta nogama u glavu dok ga nije ubio, razlog je dete!

Podeli vest

Slavko Plavšić (30) uhapšen je preksinoć nakon što je pijan nasmrt pretukao bivšeg tasta Josipa Baranjija (61) ispred njegove kuće u Kovilju kod Novog Sada! Krvnik je brutalno ubio nesrećnog čoveka samo zato što mu Josip nije dozvolio da vidi jednogodišnjeg sina

Pomahnitali Plavšić je najpre rukama izudarao nesrećnog Baranjija, a onda ga je dotukao nogama, sve pred Josipovom suprugom, koja je to gledala sleđena od straha!

Slavko Plavšić (30) pijan usred noći otišao kod oca bivše supruge, Josipa Baranjija (61), i tražio da vidi svog sina

Alkohol i agresija

Kako smo saznali, ubica i žrtva žive u istoj ulici, Proleterskoj. Josipova sestričina Tatjana L. ispričala nam je da je Slavko sa Josipovom ćerkom Anitom bio u kratkoj vanbračnoj zajednici, u kojoj su prošle godine dobili sina. Ubrzo nakon porođaja, Anita je napustila Slavka jer je ovaj često pio i bio je agresivan.

Ubio bi Anitu da je bila kod kuće

Tatjana L., sestričina ubijenog Josipa, ispričala nam je da je Anita prošla pakao sa Slavkom dok su bili zajedno:

- Anita ga je u tom periodu više puta prijavljivala zbog nasilja u porodici. Ubeđena sam da je Slavko te noći došao kod Anitinih da ubije nekog! Da je Anita bila kod kuće, sigurno bi ubio nju!

- Kobne noći Anita je radila u trećoj smeni u jednom kiosku brze hrane u Novom Sadu, a sina su čuvali njeni roditelji. Negde usred noći, Slavku je onako pijanom i agresivnom palo na pamet da vidi bebu i tražio je od Josipa da ga pusti u kuću. Moj ujak nije hteo da mu dozvoli da budi i uznemirava dete i zamolio ga je da se vrati kući, ali Slavka je to još više razbesnelo - priča Tatjana.

HOROR KOD NOVOG SADA! Tukao bivšeg tasta, pa šutirao nogama u glavu dok ga nije UBIO!

Prema njenim rečima, Slavko je u jednom trenutku počeo da bije Josipa, krvnički, bez milosti.

Josip mu nije dao da uznemirava dete, a ovaj ga krvnički nasmrt pretukao

- Najpre ga je udarao samo rukama, a kada je moj ujak pao, Slavko je nastavio da ga besomučno šutira u glavu. Sve to se dešavalo naočigled moje ujne! Da li možete da zamislite koliki je Slavko monstrum, kad je u jednom trenutku prekinuo da bije Josipa i od ujne je zatražio cigaretu. Ona od šoka nije znala kako da reaguje! Tad je Slavko otrčao do svoje kuće, koja se nalazi u blizini, uzeo je duvan, pa se vratio i nastavio da šutira Josipa. Tek kad ga je dokrajčio i otišao, ujna je smogla snage da pozove pomoć - navodi zgranuta Tatjana.

40 godina robije preti Slavku za teško ubistvo

Imao zabranu prilaska

Slavkov otac Lazar Plavšić kaže da je njegov sin dobar momak kad je trezan, ali se pretvarao u pravu zver kada popije.

- On, kada popije, izgubi se totalno, a kad je trezan, na hleb ga možeš mazati - rekao nam je uplakani Lazar, koji takođe stanuje u Proleterskoj ulici, nekoliko kuća dalje od ubijenog Josipa.
Slavko je, inače, pre dve godine nožem ubo rođenog brata i pretukao oca, za šta je i osuđen, ali nije poznato da li je bio na izdržavanju kazne. Zbog nasilja je imao i zabranu prilaska Aniti i detetu, koja je istekla u aprilu i trebalo je da bude produžena od juna.

Slavku je po nalogu tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tereti se za teško ubistvo, za šta mu preti do 40 godina robije. 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija