• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

10.05.2019

13:20

"SILOVAO ME JE TRUDNU I SEDAO MI NA STOMAK!" Stravična ispovest Anite kojoj je bivši muž UBIO oca u Kovilju!

Vesti

"SILOVAO ME JE TRUDNU I SEDAO MI NA STOMAK!" Stravična ispovest Anite kojoj je bivši muž UBIO oca u Kovilju!

Podeli vest

Anita Baranj, ćerka ubijenog Josipa Baranja (61) iz Kovilja kod Novog Sada i bivša supruga Slavka Plavšića (30), osumnjičenog za to stravično ubistvo, u potresnoj ispovesti kaže da sebi nikada neće oprostiti što je njen otac nastradao zbog nje

Kako kaže, oseća se krivom i ne može da prežali što nije bila kod kuće kobnog 6. maja, kada je Slavko nasmrt, krvnički pretukao njenog tatu.

"UŽASAN ČOVEK, MUČIO JE CELU ULICU!" Slavko je šutirao tasta u glavu dok ga nije ubio, NIKO NIJE SMEO DA PRIĐE!

- Osećam se krivom i nikada sebi neću oprostiti što nisam bila tu. Da sam bila, odbranila bih oca sigurno, pa makar mene ubio. Bolje da je mene ubio, nego njega. Kako da se pomirim s tim da je moj otac umro zbog mene?! - kroz suze započinje svoju bolnu priču Anita, koja je živela u vanbračnoj zajednici sa uhapšenim Plavšićem.

Šutirao ga u glavu

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se 6. maja, kada je Slavko oko dva sata iza ponoći došao do Anitine kuće i zvao je da izađe, preteći da će je ubiti. Pošto ona nije bila kod kuće, već na poslu, izašao je njen otac Josip i rekao Slavku da ide kući, jer je kasno. Međutim, bivši zet je počeo da ga tuče, oborio ga je i šutirao u glavu do smrti. Zločin je gledala Josipova supruga, kao i Anitina deca.

- Kobnog dana bila sam na poslu. Slavko me je zvao, ali nisam htela da mu se javim. Posle me je nazvala ćerka iz prvog braka i vrišteći rekla da Slavko ubija dedu. Čula sam i da moja mama kuka. Umalo se nisam srušila. Odmah sam pozvala policiju i Slavkove roditelje i brata. Molila sam ih da ga spreče, jer će mi ubiti oca, a bivša svekrva mi je na to rekla: "Pa šta mu mi možemo" - kaže Anita i nastavlja:

STRAVIČAN ZLOČIN U KOVILJU POTRESAO SRBIJU! Šutirao tasta nogama u glavu dok ga nije ubio, razlog je dete!

- Šefica me je dovezla do kuće. Bile su tu policija i Hitna pomoć, a onda sam u dvorištu videla brata kako plače nad tatinim telom. Ljubila sam ga i molila da se probudi, ali on je bio mrtav. Ubio ga je monstrum. Ostvario je ono čime mi je prethodne dve godine stalno pretio - plačući priča nesrećna žena.

Deca sve gledala

Kako kaže, zločin su gledala deca, a njena majka Olivera je pokušavala da odbrani muža od pomahnitalog zeta, ali u tome nije uspela, jer ju je on sve vreme odgurivao i stiskao joj ruke, koje su joj i dalje modre.

- Kada je završio prebijanje, tražio je mami cigaretu, a onda je otišao svojoj kući. Pozvao je komšiju, rekao mu da je golim rukama ubio Mađara i dodao: "Idem sada i ostale da pokoljem. Posle ću ti pokloniti nož, da imaš za uspomenu. Ja ću biti jedno pet godina u zatvoru, ali njih neće više biti. I nemoj biti pi*ka da me ne obiđeš u zatvoru" - priča Anita i dodaje da je preživljavala pravu golgotu sa Slavkom.

- Tukao me je. Dok sam bila trudna, sedao mi je na stomak i primoravao me je na seksualne odnose.... Stalno mi je pretio da će ubiti i mene i sve moje. Plašila sam ga se jako - priča potresena Anita.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija